Programació de gran nivell a festivals com l’Alma, les Nits de Pedralbes o el Mas i Mas.

El Mas i Mas Festival, encara que  segueix amb els concerts durant  el mes d’agost, en aquesta edició va presentar la progrmación durant la primavera i arriba fins a la tardor.  Després de vint edicions del Mas i Mas Festival, un esdeveniment exitós que, amb 2.500 activitats en dues dècades, va animar en soitari la cartellera barcelonina a l’agost, Mas i Mas afronta ara el repte de convertir el Festival en una temporada de sis mesos (de maig a octubre), amb 24 concerts i un cartell de figures nacionals i internacionals. La temporada es va iniciar  el 4 de maig i acaba el 25 d’octubre.

El Jamboree i la sala 3 acolliran el gruix de la programació, que s’estendrà a Paral·lel 62, Apolo i La Paloma. L’agost no és excusa per quedar-se a casa… ni la resta de l’any tampoc! [+info d’actuacions  MAS i MAS] recomanem especialment el concert de Cecile Mc Lorin, el dijous 25 de juliol a la Paloma.

També podeu mirar la Agenda completa  de concerts , així com  els abonments,per obtenir millor preu en les entrades.

 

Mireu la el reportaje emès a TV1 sobre el Festival .

Mireu la el reportaje emès a TV1 sobre el Festival .

Les Nits d’estiu al MHC

Els dimecres 10, 17, 24 i 31 de juliol de 2024, la la cèntrica terrassa d ‘el Museu d’Història , l’edifici del Palau de Mar, enfront el Port Vell, us proposa un  passeig musical al cor del Port de Barcelona, qie esdevé l’escenari d’un cicle estival de quatre concerts: 10juliols, hidrogenesse, 17, Ferràn Palau; 24: Rita Payés (veure vídeo), i el 31; Habla en mi presente. [+info]
L’entrada inclou la visita guiada La banda sonora de la història a l’exposició permanent La memòria d’un país abans del concert. La visita ens convida a fer un tour per les músiques de diferents èpoques. Una síntesi sobre la història de la música a Catalunya des de l’antiguitat fins a l’època contemporània.
Un nou passeig musical sota els estels estiuencs on gaudir de la música en viu, una copa a la fresca i unes vistes privilegiades. Una ocasió excepcional per gaudir de la nit i la cultura amb els cinc sentits!

Nits d’estiu a La Pedrera. fin el 26 de juliol

Aquests són els concerts de Talent Jazz, que es poden gaudir a la maravillosa Terrassa de La Pedreta: dijous 18  juliol: Conservatori del Liceu; Natalia Delgado;  Divendres 19 juliol. Taller de Músics;  Quasar;  Dijous 25:  Taller de Músics – Shine – Marta Duran feat. Taller de Músics Chorus; Divendres 26  Taller de Músics – JP Mbongo & TM Group

El festival Alma-Pedralbes, va ser dels primers que va iniciar la temporada a finals de juny,  amb una programación de concerts de gran qualitat,  a escenari del la plaça dell Poble Espanyol m dintre d’una acollidor espai amb concerts previs i gastronomia especial que s’uneix a la que ofereix el recinte al voltant de la gran plaça central.  Les concerts  duraran fins al 21 de juliol. D’entre tos destaquel el de Diana Krall, del dijous 18

Recomanem especialment els concerts de: Jamie Cullun (Diumenge 14 de juliol);  Lila Downs+ Muchachito Bombo Infierno (Dilluns 15 juliol, en Sala Apolo); James Blunt (Dimecres 17 Juliol); Marisa Monte (Dijous, 18 juliol); Lori Meyers + Anni B Sweet (Dissabte 20 juliol) i la clausura amb Kool & The Gang (Diumenge 21 juliol).  A tenir en compte el nou accés al Poble Espanyol. pel Passeig de Jean Forestier.[+info].

 * ALMA Festival Barcelona, anteriorment conegut com a Festival Jardins Pedralbes,va ser considerat el millor Festival  als Iberian Festival Awards 2024  és un esdeveniment anual que se celebra durant l’estiu a l’emblemàtic Poble Espanyol de Barcelona. El festival reuneix artistes nacionals i internacionals de renom  i es un  per gaudir en tot l’espai, per relaxar-se, brindar, degustar, ballar i disfrutar de la millor música en directe abans del concert principal  .

* Les nits d’Estiu a Pedralbes, es van inciar el primer dia de juliol, i  acaben  el  25 de juliol, Aquest festival ofereix unes actuacions de música de gran nivell, a tenir en compte. Un festival que transforma els emblemàtics Jardins del Palau de Pedralbes en una constel·lació única d’experiències musicals i culturals; amb  un espai gastromic i musical molt elegant pera a gaudir abans i durant els concerts, en un oasi dins de la ciutat, on les estrelles nacionals i internacionals il·luminen les nits d’estiu més màgiques de la ciutat. [+Info]

Entre les actuacions que s’inicien el dilluns 1  amb Pretenders,  destaquem gairebe la meitat de dones, entre artistes consagrades i emergents, unes 12, del conjunt d’actuaciones. La majoria actuen en solitari o en grup : Patt y Smith Quartett; Luz Casal; Vanessa Martin Mika, Dana Krall, Laura Capdevila, Amaia Miranda, Paula Prats, Matilda Mirana,  Marïe Pratt i a Drina Vieyra i formen part de grup mítics com  Rumors of Fleetwood Mac i del nou conjunt: Siempre así, un prestigiós grup que fa el seu concert el dilluns 22 .

Per a comprar entrades amb antel.lacio: Proticking