Com a Món Comunicació aportem l’experiència de més de 11 anys de realització de projectes, marketing online 360, campanyes de comunicació i organització d’esdeveniments per a empreses, ONGs, institucions i professionals particulars

Els grup interdisciplinari de periodistes, comunicadores, fotògrafes, dissenyadores i expertes en noves tecnologies de la informació que formem l’AMC hem realitzat diferents campanyes de premsa i comunicació per a empreses com: Neuroscenter, Benestar, Edicions Icaría, Exit, etc… així com per a les organitzacions: Dones No Estàndars, Petit Ballet de Barcelona, Fundació Tècnica i Humanisme, Entrepobles, Ajuda en Acció, Mans Unides, ASAJA-AMFAR (Agrupació mixta i femenina del medi Rural), FIDEM Federació d’Empresàries); Projecte Vaca, Lobby Dones Barcelona; per a institucions com el Consell de Dones de Sant Martí (editem santmartiambveudedona.cat) o la Cambra de Comerç de Barcelona(Observatori de Dones, Empresa i Economía) i hem col·laborat amb moltes altres associacions i organitzacions. A més hem desenvolupat assessories puntuals sobre estratègies de comunicació  a diverses petites empreses i professionals.

Promoció Cultural

2018-2020. Promoció d’activitats culturals diverses, Petit Ballet de Barcelona; Casino L’Aliança del Poblenou; Escoles de Swing; Centres Civics  i Casals de Sant Martí, etc… També hem promogut concerts d’artistes com Divadans, Araceli Aiguaviva, Laura Simó, Masara Traore, Marta, etc

2018-2020: Campayes de promoció D’ESDEVENIMENTS diversos i Jornades como les Festivales de Novel·la Negra de Bossòst (Pirineus). Reportatges anys 2019-2002.

Mirar últim reportaje: https://moncomunicacio.com/el-festival-literari-black-mountain-va-arribar-al-cim/

2017: Co-organització de la festa internacional d’estiu al Fòrum de les cultures de Barcelona amb CICTAEC ( Cámara internacional de Comerç d’Equador en Catalunya)

2014-17: Management i promoció d’artistes del món de la música i la dansa, com Laura Simó, DIVADAMS, Betty Akna, Habáname , l’Orquestra Africana de Barcelona i el Petit Ballet de Barcelona – Escola de Dansa Isa Moren.

2015-16:  Organització d’esdeveniments i tasques de gabinet de premsa per a SDRCA (Associació Drassanes per Àfrica), com la promoció  de diferents concerts a la sala Apolo de Barcelona.

2014 i 2015: Comunicació externa de la Setmana Cultural Dominicana.

2014: Tasques de gabinet de comunicació per a ILDE al VII Festival Internacional dels “Llibres d’Artista”: Arts Book.

  1. Promoció del festival de cinema “La Diàspora” per Imago.

2013-15. Promoció dels concerts de la Coral Units pel Gòspel

2012, Promoció del “Cicle Dones“, amb concerts durant tres mesos a l’Auditori de l’Edifi Winterthur de l’Illa Diagonal.

Promoció social

2018-2020: Promoció de les activitats del Consell de Dones de sant Martí, Entrepobles; Dones No Estàndars i de Dones i Tecnologies UPC (“Dones i  Tecnologies; un Tamdem de Futur”). Jornada en Palau Macayà, octubre 2019

2016: Comunicació i Promoció del  Fòrum Internacional ​de Grafología, Morfopsicologia i L​lenguatge corporal, que va organitzar a Barcelona, l’Associació Catalana d’Estudis Psicològics (ACEP) i GYPS (Grafologia i Pràctica Social). 

2014-16: Comunicació i promoció de la Festa anual de la Fundació Tècnica i Humanisme.

Des del 2012: Comunicació i promoció del Concurs de curtmetratges DonaM’Cine, que organitza Entrepobles (2016- 3ªedició).

2014-15: Comunicació d’esdeveniments concrets per a l’Observatori Dona , Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

2015: Tasques de comunicació externa amb la Fundació 4 Vents ( d’ajuda a la infància)

Del 2012 al 2015: Campanyes de comunicació per a l’ONG Ajuda en Acció Catalunya: “Les dones i els homes Ens movem per la igualtat“.

Del 2013 al 2015: Campanyes de comunicació sobre comerç de proximitat per a sindicat agrari ASAJA, i per a l’Associació del mitjà Rural AMFAR

2013: Comunicació del Segón Rally Internacional per la Integració per CITAEC​

Promoció empresarial

2018-2019 Neuroscenter. Campanya de comunicació, promoció i organització d’esdeveniments.

Campanya amb impacte a multitud de mitjans. The Ecologist, Mia, Integral, Salud Total, EuropaPress, La independent, mitjans diaris i radios. La campaña es va iniciar amb l’entrevista publicada en La Contra de La Vanguardia