Som expertes en comunicar i promoure iniciatives socials i empresarials des de noves perspectives de gènere i diversitat.

Som una eina de canvi i volem crèixer amb tu

  • Som un equip que treballa la comunicació a diferents àmbits: cooperació al desenvolupament, empreses, emprenedoria, internacionalització, noves organitzacions empresarials, tecnologies digitals​, xarxes de dones, associacionisme , cultura i espectacles.
  • La nostra activitat és va iniciar al gener de l’any 2009, per iniciativa d’un grup multidisciplinar de dones professionals de la comunicació: periodistes, comunicadores, escriptores, dissenyadores, expertes en cooperació internacional, en igualtat de gènere, en interculturalitat i en xarxes socials… arran d’un interès comú per a fomentar una major presència de les dones i de la perspectiva de gènere als mitjans de comunicació. Des de la seva creació també col·laborem amb altres propostes socials i culturals, així com en el marc d’iniciatives empresarials.
  • Estem integrades en la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores a Catalunya (XIDPIC-Cat) i a la Red Internacional de Periodistas con Visión de Género (RIPVG). Som membres de la xarxa de l’àmbit de treball de la Mediterrània REFAL (Red Española de la Fundació Anna Lindh) i de l’aliança pel gènere i la comunicació GAMAG Europe. Per altra banda, col·laborem amb el col·legi i Sindicat de Periodistes de Catalunya.

Coneix el nostre equip:

Julia López Tremols
Julia López Tremols
Susana Sosa Villafañe
Susana Sosa Villafañe
Elena Tarifa Herrero
Elena Tarifa Herrero
Susana Robert
Susana Robert
Nuria Langreo
Nuria Langreo
Pilar Moreno Navarro
Pilar Moreno Navarro
Raquel Arnaiz
Raquel Arnaiz
Mayte Sisó
Mayte Sisó
Mari Loly Valenzuela
Mari Loly Valenzuela

Participem

Col·laborem