Dones líders de diverses disciplines i països, compartiran la seva experiència.

La jornada tindrà lloc el dimecres 6 de novembre, a l’Auditori de Ciències de la Comunicació de la Pompeu Fabra, de Barcelona, de 9 a 14,30h.  “Forjando el futuro: Connexiones Globales i Liderazgo Femenino” és més que un esdeveniment. Tal com explica Iolanda Triviño: “és una experiència d’aprenentatge àgil i participativa on totes les participants contribueixen per a aconseguir el que es proposen. És unaimmersió en una nova fórmula de lideratge femení, que enforteix a emprenedores i líder empresarials, connectant-les amb recursos, xarxes i oportunitats a nivell global” Al costat de Triviño, expertes en diverses àrees, com Isabel Sabadí i Eva Diaz lideren els diferents tallers.(*)

Assistents a les jornades internacionals de formació a Valkiria, organitzades s setembre 2024

Assistents a 2 Jornades internacionals del Institut Futures (IFF)

Auesta  jornada també està oberta als homes que els interessi. “Nosaltres promovem el talent femení, però estem convençudes que els companys masculins de feina amb responsabilitats o no, que aquest talent o forma de dirigir el poden desenvolupar igual que les dones. Malgrat que l’objectiu principal d’aquesta jornada gratuïta i participativa és redefinir el lideratge femení, potenciant l’emprenedoria i la participació de dones en sectors tecnològics i en posicions de presa de decisions”, concreta Triviño.

La metodologia Lean In Network.

L’organització de la jornada l’ha dissenyat i la coordina Iolanda Triviño presidenta de l’Institute for Futures (IFF) en col·laboració amb Euthenia Community que forma part de la Fundació Friedich Naumann, l’associació 22@network Barcelona i Shaping the New.

Mitjançant la metodologia Lean In Network, durant la jornada s’ofereix una experiencia d’aprenentatge i co-creació, en la qual dones líders comparteixen, inspiren i desenvolupensolucions innovadores. Aquesta metodologia és un enfocament utilitzat tant en la formación d’executius/as com en la gestió de recursos empresarials, i la seva meta principal és maximitzarel valor del qual s’ofereix. Es basa en principis que promouen l’eficiència, la millora contínua il’optimització de processos.

En el cas de les dones, la metodologia Lean, facilita un enfocament col·laboratiu que fomenta lacreació de cercles de suport, la participació activa i el desenvolupament de solucions per alsdesafiaments als quals s’enfronten les dones en l’entorn laboral i professional.

Dones Coodinadores Tallers Jornada 6 Nov 2024, Pompeu Fabra

Dones Coodinadores Tallers Jornada 6 Nov 2024, Pompeu Fabra

Les activitats inclouen tallers participatius que ajuden a millorar el lideratge. Són interactius, amb dinàmiques de grup, xerrades inspiradores i exercicis pràctics que estimulen a reflexionarsobre les mateixes metes i desafiaments com a dones emprenedores. Les participants tenen l’oportunitat de compartir idees, aprendre d’altres dones líders i desenvolupar estratègies per a l’èxit en àrees com la tecnologia, l’educació i el lideratge empresarial.

La participació en la jornada és una experiència dinàmica i enriquidora, que es vol convertir en una plataforma per a l’intercanvi d’idees, l’enfortiment de xarxes i la creació d’oportunitats globals . Les assistents treballaran en equips per a resoldre desafiaments concrets iconstruir solucions innovadores. Tindran l’oportunitat de compartir idees, aprendre d’altresdones líders i desenvolupar estratègies per a l’èxit en àrees com la tecnologia, l’educació i ellideratge empresarial. No cal perdre l’oportunitat de participar en un esdeveniment tan important…

Iolanda Triviño, Susana Prado, Eva diaz i isabel Sabadí, a dinar-forum de la Comissió de Dones en Valor, del 22@Network Barcelona.

Iolanda Triviño, Susana Prado, Eva Diaz i Isabel Sabadí, al dinar-debat de la comissió de dones en Valor, del 22@Network Barcelona.

Si consulteu el programa a la WEB podeu veure que es pot participar
a 3 àrees diferents:
1) 9,45h: “Comunidades Globales: el impulso que necesitas para aprender” a càrrec d’Iolanda Triviño, CEO de l’Institute for Futures.
2) 11,00h “Mujeres en tecnología: lidera la revolución digital” a càrrec de Ayşegül Şensoy, experta en tecnología blockchain i Isabel Sabadí, directora de l’entitat 22@ Network Barcelona
3) 12,45h.”Liderazgo femenino: accede a puestos donde se toman decisiones”, amb Eva Díaz, empresària i experta en lideratge femení i  adaptació als canvis empresarials i socials.
14h. Al finalitzar els tallers tindrà lloc el plenari i les conclusions de la Jornada
14:30 p.m.: Tancament i networking-lunch.
(+) L’entrada a l’auditori és lliure, però és necessari inscriure’s.  Les persones interessades es poden
registrar en el següent enllaç:
Per a +info. Coordinadora de Comunicació: Claudia Pisfil, 933 095 04.  E-mail: claudia@instituteforfutures.com
+Info als articles publicats a:
->La Independent.cat: Entrevista a Iolanda Triviño.
->39 y Más: Iolanda Triviño, especialista en transformacion de talentos.
->Blog de Món Comunicació. Iolanda Triviño, organitzadora Jornada 6 de novembre