Jornada recordatoria el 24 doctubre al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

En diferents etapes de la seva vida centrà molt la seva tasca en el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) i la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya- Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (XIDPIC.CAT-XIPVG).

Les activitats tant professionals com de voluntariat de Montserrat Minobis i Puntonet foren de responsabilitat tan diversa i d’un ventall temàtic tan ampli, que es fa molt difícil contemplar-ho tot. Però com a col·lectius importants on dedicà la seva energia i vitalitat, les tres entitats esmentades volem recordar-la conjuntament, ara que ja fa cinc anys que no és entre nosaltres. I ho fem en el dia que va néixer, el 24 d’octubre, i a la seu del CPC. Seu que també acull l’ADPC i la XIDPIC.CAT-XIPVG.

La XIDPIC.CAT i La Independent us convidem a compartir aquests actes de reconeixement a la seva vida i a la seva tasca, tot retrobant-nos en l’estima profunda que li varem tenir i en tants sentiments i idees compartides.

La Jornada en el seu reconeixement d’aquest 24 d’octubre de 2024 començarà amb un Cafè-Conversa a la Sala de Juntes del CPC, a les 11 del matí, per invitació personalitzada de la XIDPICCAT i l’ADPC a les seva membresia. Marta Macias, presidenta de Gender Seal, presentarà a tall introductori les darreres dades de gènere i periodisme a Catalunya-Europa-Mon i les diverses opinions es recolliran posteriorment en una crònica per a La Independent. Moderarà Marta Corcoy, presidenta de l’ADPC. [Continuar llegit aquesta article de Tona Gusi, a La Indepndent]