Més de 6o músics i cantants a l’escenari en un concert únic, dilluns 26 de desembre.

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia, dirigida  per Francesc Llongueres, ofereixen un concert pre-nadalenç  de valses, polques i cançons tradicionals catalanes.

Francesc Llogueres és el nou director d “A ritme de Vals” que dirigeix aquest tradcional concert nadalenç amb un repertori molt adient per aquesta època: un recull de valsos i polques. Entre les peces cal destacar una selecció de valsos de J. Strauss, de J. Brahms, del mestre G. Olaizola i de F. Marchetti , entre altres, així com la interpretació d’algunes cançons populars catalanes i de caràcter festiu d’altres països. A l’escenari es podrà gaudir dels músics i cantaires del Cor i de l’Orquestra Simfònica Harmonia. I com en anteriors edicions l’espectacle s’acabarà amb el conegudíssim “Al Bell Danubi Blau”.

A ritme de Vals és un espectacle musical únic a preus populars, dirigit a tota mena de públic, que posa sobre l’escenari del teatre Mozart de Calella a uns 60 músics i cantants. El concert hi serà de les 19 a les 21h.

Aquest concert està inspirat en els tradicionals concerts de festes nadalencs celebrats des de fa més de 75 anys a Viena, però s’ofereix una proposta única, dissenyada per arribar a tothom (grans i petits). Vol ser una celebració col·lectiva amb bona música, festiva i rítmica. Repartir entrades pot ser un bon regal familiar o amistós a fer durant aquestes festes. Que millor que gaudir d’un concert esplèndid i sortir tots del teatre a ritme de vals!

L’organització d’aquest esdeveniment s’ha proposat apropar la Música en majúscules i facilitar l’accés a​ tothom. Per això s’ofereixen preus populars  c

les entrades es poden comprar directament a la taquilla del teatre Mozart, que està oberta cada día (excepte festius)
[Per  a+info truqueu al 690872715]