Novela negra que descobreix el tràfic d’organs de nens i nenes refugiats.

Aquesta novela negra va tenir la seva primera presentació  el dijous 13 de desembre al restaurant Synatras de Barcelona.

“Los niños del exodo” ens presenta la cara oculta del tràfic de persones, desaparició de nens i mercat d’òrgans per tot el món. Un negoci cada dia més lucratiu que habita en les ombres, en xifres de noms anònims i nombres escrits en tombes que mai ningú reclamarà.
Famílies senceres fugint de la guerra i a la cerca d’una oportunitat, cauen vulnerables en mans de traficants que no dubtaran a vendre éssers humans igual que mercaderia d’usar i tirar, matar a canvi de silenci, sumar riquesa i anhelar noves víctimes per poder oferir i satisfer la demanda creixent d’un ronyó, un cor o una medul·la. La realitat que veiem en programes de televisió plasmada en aquesta novel·la a través d’un viatge ple de perills, indiferència i vulnerabilitat de drets.[+info a Parnass Ediciones]

L’escriptora, poeta i organitzadora d’events, d’origen austriac, Pfitzner, ha sabut contar en aquesta última novela, una historia  “real” policiaca i d’amors frustats que es desenvolupa en en el marc d’una aventura molt perillosa: descobrir qui al darrera d’un grup de nenes i nens assesinats a Barcelona. Una historia que ens atrapa des del principi amb dades reals, producte de la seva investigació a fons sobre els viatges clandestins per Europa,  que es segeuixent estant a l’ordre del dia, malgrat que tothom miri cap altra banda . Mireu Facebook.

(*) Angelique Pfitzner és l’organitzadora de la segona edició de Lloret Negre.