Una actriu i una pianista han escrit i compost a quatre mans una col·lecció de temes que van de l’estil picant del Paral·lel a la cançó de denúncia. Un cabaret que es podra veure dintre de Barnasants, el dissabte 24 de febrer. (*).

Aquest cabaret com els d’abans però d’ara i en clau de dona  que, sorpré i entusiasma pel seu nivell de qualitat i bon contingut. Es nota que l’autoria de “Cabareta”, és de dones,  de l’actriu Maria Molins, i de Bárbara Granados, música besneta d’Enric Granados. Malgrat que cal reconèixer el paper del director, i dels músics que aporten moltissim amb el seu acompanyament musical i actoral. Amb les lletres i composició de les cançons de Granados, i els textes de Molins, fan una “barreja”de amtricula d’honor. Estils diferents que acaben fusionant i aportant un to personal i especial a l’espectacle. Aquestes dues artistes són tan capaces de convertir un monòleg shakespearià en un blues, com de posar un personatge de Mercè Rodoreda a cantar un cuplé en un bar del Raval, o portar els espectadors a donar un cop d’ull al món de l’any. Podriem afirmar que “Cabareta” és l’espectacle més imaginatiu de l’any. Es va estrenar al Grec, i ara es presenta Luz de Gas, amb Barnasants.

A totes dues els sobra el talent, d’aquí que l’actriu Maria Molins interpreti ella sola una vintena de personatges i la intèrpret Bárbara Granados faci anar fins a deu instruments diferents… Els esperits de Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere i Guillermina Motta, entre d’altres, sobrevolen un cabaret en femení que sí, fa riure, però també fa reflexionar sobre quina mena de vida portem tots plegats.

Cabareta compta amb el talent i la complicitat  del director Joan Maria Segura i Bernadas  amb músics de la talla de Dick Them i Miquel Malirach, que completen l’espectacle [+info]
Podeu +info sobre Cabareta, i vídeo en Vimeo, a l’article sobre  la seva estrena al GREC.
Mireu el seu vdeo de promoció a Youtube.