La cantant de Burquina Faso ofereix cançons pròpies que donen ganes de ballar. 

Masara Traore és una artista de Burkina Faso que resideix a Barcelona des de fa gairebé 20 anys. Tot i que la seva trajectòria artística s’ha desenvolupat principalment  amb el seu grup en el nostre país també actua em França i altres païssos. Aquest dijous 9 de amig, vine a gaudir d’un concert únic!.

Envoltada de diversos músics de Burkina Faso i Mali (Adama kone y Tahiro Drabo y Seidou Traore ), Traore composa els temes i els porta al directe amb potència escènica. La seva música vol transportar a l’Àfrica, explorant diverses sonoritats, missatges i tradicions, i amb un pes molt important de la part rítmica.

La cantante burkinesa Masara Traore, viu a Gracia, amb la seva familia, casada amb un català, i amb 2 filles, parla un català que enorgulleix a la seva sogra. Els seus inicis van ser com a ballarina de dansa africana, i ho recorda molt be a l’escenari És experto en el ngoni, un instrument amb una  sonoridad que la conecta amb la seva cultura. Actúa acompanyada de 3 músics molt bons, vituosos de   la kora i de  la carabassa africana, Amb la seva música i balls aconseguixen trasladar-nos a la muisca popular deBurkina Faso. També va acompanyada d’un percusionista senegalés.

Recordeu que aquest concert és gratúit,  però per limitacions d’aforament cal inscriure’s abans a través de la WEB del centre Cívic, o trucar al telèfon: 93 349 35 22

Mireu el video, amb la cançó  TamaTama , que la va fer popular, a Youtube