La Malinche és molt més que una cantautora,  quan actua es converteix  en una veritable  agitadora de consciències. En el concert al Harlem del  16 de gener, va entusiasmar al públic que omplia el local de gom a gom.


Aquesta artista mexicana va presentar el seu disc: “Hija de la tierra” (*) i va actuar dintre del programa de Barnasants. La Malinche, va nèixer al sur de Veracruz, i porta uns 3 anys a Barcelona. En el seu repertori té cançons pròpies, en les que denuncia el que està pasant al seu pais, com “Basta ya”, i cançons tradicionals mexicanes, amb lletres i contiguts molt masclistes, però que cantades per ella es transformen en veritablement “feministes” i serveixen per apoderar a les dones. No us perdeu la seva gira pel diversos llocs de Catalunya¡. Amb aquesta artista que va acompanyada d’un bon grup de músics, es pot gaudir de la seva veu i de la seva alegria, i no es pot parar de ballar. [Mireu la seva Web](*) Ahora “la Hija de la Tierra,  portadora d’una alegria ancestral us convida a escoltar la seva  veu mexicana en els seus propers concerts. pel 8 de marc; Margarita Arrocha,  la Malinche vol oferir un espectacle especial, i en aquest dia tan especial ser al

DIOBAR del Born (*). No us ho perdeu.
La seva forma  de cantar amb el cor i amb un repertori connectat amb l’arrel folklòrica, arriba a tothom.
La  cantautora  va directa al seu arrel i ha presentat a Barnasants el seu primer treball,
Hija de la Tierra (Sota La Palmera, 2018), amb un grup de músics de primer nivell.
Un disc dedicat a la Pachamama on canta a l’esperit de la dona lluitadora, transgressora i sàvia, barrejant rit mes del folklore mexicà amb la rumba catalana.

 

Mireu +videos de la Malinche a Youtube.
(*)Diobar: Av. del Marquès de l’Argentera, 27, 08003 Barcelona Telèfon932 68 24 72 ]