Inauguració de l’exposició amb intervencions diverses i amb un recorregut guiat.


El dimecres 6 de juny, va tenir lloc l’apertura oficial d’aquesta exposició està organitzada per UNRWA Catalunya,  sobre les dones refugiades de Palestina, una mostra que es podrà veure fins al 18 de juny. Al jardí Interior dels Tarongers, del carrer Elisabets 8.

L’exposició planteja un recorregut històric dels últims 70 anys per la vida de la població refugiada de Palestina. A través de cada imatge, l’exposició ofereix un testimoniatge de dignitat i resiliència d’aquesta població, especialment de les dones palestines. La mostra s’emmarca en el projecte “Seguim sent refugiats i refugiades de Palestina”, subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

La inauguració va comptar amb la participació de Jesús Nuñez, co-Director de l’Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària, que va impartir una conferència sota el títol ‘La població refugiada de Palestina, 70 anys de crisi humanitària’. També van intervenir també Laura Pérez, Regidora de Feminismes i LGTBI i Relacions Internacionals, Ajuntament de Barcelona; Manel Vila, Direcció General Cooperació al Desenvolupament, Govern de la Generalitat; Raquel Martí, Directora Executiva del Comitè Español de UNRWA i Nuria Francolí, Delegada de UNRWA Catalunya.[+info]