S’estan imposant noves definicions de gènere que debilitan el moviment feminista

“Una ferotge reacció contra les dones recorre el món. I contra el feminisme de veritat, és a dir, aquell que pretén la desaparició de la desigualtat entre homes i dones i que aquestes siguin amb caràcter general considerades subjectes de ple dret” , comença explicant Juana Gallego.
Aquell que lluita contra el patriarcat i la subordinació de les dones, no d’aquell feminisme sobrevingut a què molts s’han abonat perquè queda bé i que defineix cadascú a la seva manera. I aquesta ferotge reacció és més preocupant perquè compta amb el beneplàcit, quan no l’entusiasta col·laboració, de moltes dones de bona fe que s’autodefineixen com feministes i que estan contribuint, volent o sense voler, al soscavament dels principis que sostenen el feminisme com moviment polític i social. [seguir llegint l’article a La Independent
L’article de Juana Gallego, acaba dient això:
“Digueu-me, si us plau, amigues i col·legues feministes que no us alieneu amb tots aquests poders que donen suport a aquest nou dogma de fe, que estic tenint un malson i que quan desperti us trobaré a la banda de dones de tot el món que estan lluitant per paralitzar aquesta bogeria”.
(*) Seguir llegint l’article original a Público, on trobareu els enllaços de les informacions que es donem. Podeu seguir a Joana Gallego a Instagram.
Foto del Pdf publicat pel L’Ajuntament “El Sexe de l’Àngels