El documental de Giorgina Cisquella, segueix de gira. Dimecres 3 d’abril es projecta a Sant Martí.

La projecció del documental tindrà lloc aquest dimecres, a les 19 hores al centre Ca l’Isidret (C /Josep Pla 174).
L’estrena del documental a Barcelona va tenir lloc el 29 de novembre 2018, als Cinemes TEXAS, en una sala repleta de gent, i amb un treintena de cambreres d’hotel -les Kellys- que amb les seves camisetes verts i amb el seu entusiasme i alegria van participar en aquesta primera presentació a la ciutat.

Hotel Explotació és  un documental sobre la lluita impresionat d’unes dones que no volen seguir sent super-explotades i maltractades. Una película d ‘acció  trepidant, directa, propera, molt emocionant i que malgrat com aprofunditza en les lleuites i condicions de feina i d’explotació d’un grapat de dones representatives del col·lectiu, transmiteix  esperança i ilusió.
La presentació als cinemes Texas, amb les paraules de Cisquella  i d’algunes de les lluitadores capdavanteres de les Kellys que ens van saludar i van explicar una mica de la seva experiencia també ens vam  emocionar. És un documental que hauria de veure tothom, i al dia següent, el 30 va estar al Cinema BOLICHE. Des de llavors, s’ha vist a molts llocs de l’Estat Espanyol i a Catalunya.

Malgrat tot aquest documental de Georgina Cisquella, mereix una trajectoria de visionat  llarga i continuada. Que segur li arribarà, per que pot ser molt premiat…Ara per ara la paraula la tenen els cinemes, tant de Barcelona, com de Madrid, Canarias, Sevilla, Valencia, Malllorca i altres llocs,  on la lluita de les Kellys ha tingunt molta pressència. [+info]

També podeu seguir la campanya a través del Facebook de Cisquella, y de Las Kellys Barcelona.
Mireus les entrevistes  al Programa Terricoles BTV.