Durant aquest  Festival als Cinemes Girona el diumenge 9 de juny, va tenir lloc un col·loqui sobre Dones Grans i Feminisme.

El nou certamen cultural de cinema va tenir lloc del 6 al 9 de juny. I  cal destacar l’exit de public i la gran categoaia d les  pel·licules escollides. L’entrada va ser gratuïta tots els dies . El festival es va inaugurar  el dijous 6. La pel·lícula d’estrena va ser : Muchos hijos, un mono y un castillo, el llargmetratge documental de Gustavo Salmerón guanyador del Goya a la Millor Pel·lícula Documental 2108   [ Mireu video i fotos de Susana Villafañe a Facebook]
El diumenge 9 de juny, es va poder veure el film “Menopausia rebelde“, el documental d’Adelle Tulli, i després va tenir lloc un debat molt participatiu.

Barcelona va acolllir aquest nou esdeveniment, La Gran Pantalla, el Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran, un certamen cultural gratuït amb projeccions  als Cinemes Girona. Aquest festival vol oferir un espai per a la gent gran de la ciutat, i alhora, convertir-se en un lloc de trobada cinematogràfica intergeneracional que permeti desmuntar els prejudicis i estereotips sobre les persones grans. El film que tancarà aquesta edició és Visages, Villages (Cares i llocs), el darrer documental de l’Agnès Varda.[+info a Gent Gran]

La Gran Pantalla és una idea original d’El Parlante, amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, i en aquesta edició vainvloure  una mostra internacional de llargmetratges i una secció competitiva internacional de curtmetratges.

.