La reunió Anual de la Xarxa Espanyola de la Fundació Anna Lindh ha reafirmat la seva vocació mediterrània de cooperació.

A aquesta vintena reunió han assistit mig centenar d’entitats i associacions de tot el territori espanyol, i  han participat activament en la reunió anual de la Xarxa espanyola de la Fundació Anna Lindh (FAL), que s’ha celebrat els dies 5 i 6 de març a la seu de la Fundació Tres Cultures. Han estat 2 dies de conferències, formació i tallers d’intercanvi entre els participants de diversos llocs del nostre país, i del nord de Àfrica, en el que s’ha promogut el coneixement de projectes sobre  la joventut, l’interculturalitat  i  la perspectiva de gènere.

El director executiu de la Fundació Anna Lindh,Nabil Al Sharif, va obrir la reunió en un acte d’obertura que va comptar també amb el director de la Fundació Tres Cultures, José Manuel Cervera, i la directora de Cultura i Societat Civil de l’ IEMed, Maria-Àngels Roque.

En la primera jornada, a més de fer balanç dels reptes aconseguits en 2019 i posar en agenda els objectius per a 2020, es van tractar aspectes dels diferents programes i activitats de la ReFAL. [consultar l’article publicat a La Independent]