La 3a edició del Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, és una edició de celebració i de consolidació. 

De celebració perquè és una oportunitat per celebrar la vida, des de l’alegria d’haver pogut combatre una època molt complexa sense renunciar a l’esperança, i per la possibilitat de tornar a les sales de cinema, la qual cosa ens fa especial il·lusió.

Aquesta edició vol ser un homenatge a la resistència. Volem que el festival torni a les sales de Cinemes Girona de Barcelona perquè les persones grans, seguint totes les mesures de seguretat establertes, puguin tornar a trobar-se en un espai cultural. També, el projecte aposta per continuar potenciant l’esdeveniment en l’àmbit estatal a través de la seva edició digital, en col·laboració amb la plataforma de cinema en línia Filmin.   Cal reservar amb antel·lació, perquè al ser entrada gratuïta les butaques s’ompliran en pocs dies

El festival que s’inaugura el dijous 1 de juliol, amb “El inconveniente”, un film – estrena dirigit per Bernabé Rico, amb Juana Acosta i Kity Manver, que és la primera mostra d’un festival en el que les dones, i per suposa- les dones grans-  són protagonistes  amb papers i histories molt rellevants.  Però cal destacar, que ells també tenen una bona representació.

Entre les pel·lícules que es projecten fins el diumenge 4 de juliol, recomanem, “Josep” (dissabte 3,18h ),   “La generación Silenciosa“(divendres2, 16h) , “El padre” (divendres 2;20h) , “Entre nosotras“(dissabte,3, 20,30h), Chavela (diumenge 4 , 16h ), i  la de cloenda: “El agente topo” (Diumenge 4, 20h) [+Info a La Gran Pantalla]