És la primera novel·la, d’aquesta psicòloga, investigadora i experta en cultures antigues..

“La força femenina neix amb nosaltres i ens és vetada des de la infantesa”. “Les veritats no podran ser silenciades gràcies a l’avanç tecnològic”.

L’escriptora catalana Margarida Arnal Moscardó acaba de llançar la seva primera novel·la “Les elegides” amb un cridaner subtítol “Dones impossibles d’oblidar” (ed. Armosma). Psicòloga, psíquica i investigadora, porta més de 40 anys de professió publicant i participant en diferents grups de recerca sobre els mecanismes de la ment. Experta en cultures antigues, és coneguda com a especialista en la cultura egípcia. L’any 1984 va crear unes cartes egípcies que es troben al Museu de naips de Stuttgart (Alemanya) i des de llavors desenvolupa una àmplia activitat de conferències, llibres i investigacions.

En la novel·la “Les elegides” el lector troba tres històries de protagonistes femenines amb un misteri comú que es va desentranyant al llarg de la seva lectura. La força interior que mostren davant les proves de la vida, la pèrdua d’un ésser estimat, la lluita per l’amor veritable, el perquè de la nostra existència o com superar el dolor per arribar a l’aprenentatge de vida són algunes de les qüestions que planteja, tot això amb referències a cultures ancestrals. El proper 27 de juny farà una presentació a la llibreria Epsilon (19h) i el 9 de juliol a la FNAC Illa (19.30h), ambdues a Barcelona. En aquesta entrevista es mostra optimista davant el reconeixement social del valor de la dona i el seu lideratge al segle XXI. “El canvi és imparable” assenyala. [Seguir llegint a l’Article de la nostra companya  Nuria Langreo, publicat a La Independent].