Les Dones No Estàndards han convocat un acte pel dimarts 16, en el inviten a representants dels partits polítics, que es presenten a eleccions.

Serà un acte en el seu propi local del barri, entre Gràcia i Sagrada Familia (de Barcelona)  a les 18,30h (*).  Consulteu l’article publicat a La Independent.

“Ens agradaria omplir la nostra sala – explica Carme Riu- la presidenta de Dones No Estàndards -Estem convençudes de que tothom te molt a dir sobre el tema de la discapacitat, i sobre les mesures que els representants polítics haurien de desenvolupar per millorar la nostra situació”. Però de moment encara no saben encara quins representants vindran a l’acte organitzat.

Han invitat a representants del PdCat,  Esquerra, Ciutadans, PP i la CUP, per explicar el seu programa, però “ Creien que no vindran tots – subratlla Riu- per què la nostra problemàtica i reivindicacions no figuren gairebé en cap programa electoral”.

Riu sap del que parla, la seva associació porta lluitant des de la seva fundació al 1995. Ara ja son unes 1000 sòcies. Han fet moltes coses, han tinguts premis i reconeixements, però “malgrat que són el 12% de la població, continuem sent exclosos de les estadístiques. No estem comptabilitzades a ningú lloc. Seguim discriminades en la vida quotidiana, en el món laboral, patint un índex de pobresa molt gran. El món de la política no es te en compte” Segons Riu cal conscienciar als nostres representats de la necessitat de polítiques i mesures encarades específicament cap a la situació de les dones amb discapacitat.
(*) Carrer d’en Grassot, 56. 934 59 23 39 http://donesnoestandards.cat/ .