Bruni torna  a Barcelona com artista invitada al Festival del Mil·leni,  per a  presentar ‘French Touch’, el seu nou treball discogràfic

Produït pel llegendari músic, productor i compositor David Foster, arriba French Touch, que reuneix grans cançons del pop sentimental, i versiona fins a onze temes d’artistes com The Rolling Stones, DepecheMode, AC/DC, Lou Reed o ABBA entre d’altres. Totes apareixen en l’íntim i commovedor estil acústic de Carla i han estat triades pel seu significat personal – en les seves paraules, cançons que inspiren el concepte francès d’amor a primera vista – “a coup de foudre”. Coup de foudre descriu a més el que va passar quan Bruni va conèixer al productor, compositor i músic guanyador d’un Grammy David Foster després d’un concert a Los Angeles en 2014. Foster es va oferir a produir el proper disc de Carla i els dos van començar a compartir música que més tard agafaria forma durant unes sessions d’enregistrament a París i L.A.
Bruni que el dissabte 13 cumpleix 50 anys, va actuar a Barcelona al 2014, i en aquella ocasió va assistir el seu marit Nicolas Sarkozy que va veure el concert junt al expresident Mas. Mireu +info al Festival del Mil·leni.

French Touch és càlid i familiar, i mostra una inimitable Carla. És un àlbum ric en melodies, càlid però minimalista i sovint disimuladamente lúdic – tots els arranjaments d’aquesta col·lecció s’han fet amb aquest French Touch, i mantenen aquesta atracció universal com les versions originals, però cada cançó compta amb un toc únic. Comprar entrades en Atrapalo.  Mireu el reportatge publicat a la Vanguardia Cultura.

En aquesta edició del Festival del Mil·leni.  actuem moltes dones entre les que destaquem: Vanessa Martin ( 20 de gener. Palau sant Jordi) i Pastora Soler (el 25 de Gener al Gran Teatre del Liceu).