Al Grec es podrà gaudir d’espectacles de teatre, música, dansa i circ, tant a l’emblemàtic Teatre Grec com a diferents locals.

I com cada any les dones tindran un paper protagonista. En aquesta edició destaca la presència d‘Isabelle Huppert, com a protagonista de  Mary Said What she Said, al Teetre Lliure (21 i 22 de juliol); “Campo minado” (16 i 17 juliol; també al Lliure) una obra dirigida per Lola Arias. “Casa de nines, 20 anys després”, amb direcció de Silvia Munt serà l’obra que podrem veure al teatre Romea, des del 25 de juny al 28 de juliol. I “Cancó per a tornar a casa” és l’obra  de T de Teatre i Denise Despeyroux, que es representarà a la Sala Beckett, del 2 al 28 de juliol. A la mateixa sala del Poblenou, trobarem “Amor Mundi” de Victoria Szpunberg, del 26 de juny al 28 de juliol. I amb un clar missatge feminista destaquem: “Nenes i nens”, obra de Dennys  Kelly, dirigida per Joel Joan, a la Villarroel (del 26 d ejuny al 7 de juliol). L’obra de Aura Bertrana: “Paradisos Oceànics” es representarà per primera vegada, dirigida per Mònica Bofill, al Teatre Akadèmia, del 3 al 7 de juliol).

Entre els concerts de música que tindran lloc al teatre Grec de Montjuic, com el destaquem el de Lorena MCKennit ( 9 de juliol); Toquinho, Silvia Pérez Cruz i Javier Colina (24 de Juliol). En dansa podrem guadir, entre altres espectacles,  d’Humanhood, amb direcció icoreografia de Julia Robert Parés (18 i 19 juliol) o de Mariantònia Oliver, amb “Las muchísimas” (amdos hi seràn al mercat de les Flors). I recomanem especialment l’espectacle híbrid d  dansa i teatre: “Así bailan las putas“, a l’escenari Joan Brossa (del 5 al 14 de juliol), que compta amb l’autoria de Júlia Bertran, Ana Chinchilla, Jan Vilanova i Pau Roca. [Descarrega el Flyer]

Els jardins del Grec, festa, Musica i swing

A les dues primeres nits del festival (26 i 27 de juny) als Jardins del Grec es podra gaudir d’un concert del Kronos Quartet de San Francisco. serà el primer moment de trobada entre públic i artistes i promet emocions en clau de música contemporània. La protagonitzen el quartet de San Francisco Kronos Quartet, joves talents de l’ESMUC i l’artista visual Alba G. Corral.

Durant 45 anys, aquest quartet de San Francisco, amb David Harrington (violí), John Sherba (violí), Hank Dutt (viola) i Sunny Yang (violoncel)— ha combinat l’esperit d’exploració musical sense complexos amb el compromís de reimaginar contínuament l’experiència d’un quartet de corda. En el procés, Kronos ha esdevingut un dels conjunts instrumentals més celebrats i influents del món, oferint milers de concerts, editant més de seixanta enregistraments sonors, i col·laborant amb els intèrprets més interessants del món, a més d’encarregar més d’un miler de noves composicions i arranjaments per a quartet de corda.

El dissabte 6 de juliol, des de les 19 a 20,45 hores es podrà guadir de la invasió del swing, ball organitzat epr Swingmaniacs, ale l Swing Shot Quartet.  Al jardins del Grec.