No us perdeu aquest esdeveniment virtual sobre educació sexual, menstrual, emocional i feminista per a nenes!

Per a fer-ho possible, s’han reunit 35 expertes sexòlogues, psicòlogues, educadores, emprenedores i, sobretot, persones amb ganes de canviar la vida de les dones, i ajudar a viure millor i més lliures a les generacions més joves.
La inscripció es gratuïta fins aquest dilluns 9. I fins ara son ja moltíssimes les persones apuntades. Es pot participar tots el dies per la tarda o a les sessions que cadascuna pugui (cal apuntar-se a través d’aquest formulari

“Volem educar en sexualitat, emocions i feminisme a nenes i adolescents”, ens va explicar la sexòloga i escriptora Silvia de Béjar, una de les participants i co-organitzadora. Cadascuna de les participants parlarà d’un tema diferent. Per la seva part  parlarà, de com educar a una adolescent. “Espero no espantar a ningú, però hi ha coses que s’han de dir molt a les clares”. Béjar que ha escrit libres com: “Tu sexo es tuyo” i “Deseo”,  regalarà un e-Book dirigit a les adolescents titulat “Sí o no? Només tu decideixes” (sobre el que ha de plantejar-se una noia abans de mantenir relacions sexuals)”

Totes les participants podran aprendre com ajudar i acompanyar a les seves filles, nebodes, pacients, alumnes… a conèixer el seu cos i estimar-lo, gaudir de la seva sexualitat, protegir-se i cuidar de si mateixa, a transitar per totes les emocions que aniran descobrint. “I no sols això, a tu, l’adulta, t’ajudarà a connectar amb la teva nena interior i sanar moments del teu passat, a més de que desaprendràs molt, perquè les nostres creences no sempre són vàlides i cal actualitzar-les”. va afegir Silvia.

Entre altres expertes participen: Andrea Aguilar (“Apoderament sexual des de la infància”), Nua la teva autoestima (“Estimar el nostre cos”), Anna Sàlvia (“El cicle menstrual”), Mamisalva (“No vull fer petons”, sobre com prevenir abusos), Mai Oltra (“Detectar i acompanyar un Trastorn de la Conducta Alimentària”), Imma Rabasco (“Activa la teva calma”), Marta García (“Autoestima en l’adolescència”), Marta Torrón (“El cos esborrat”), Lola Vendetta (“Apoderament femení”), María Piedra (“Viu lliure Rosella”), Nayara Malnero (“Què es pregunten els adolescents?”), Towanda Rebels (“Abolicionisme”), Lyona (“La revolució sexual”) i l’organitzadora, Cristina Torrón (“El poder de les imatges”).

Fa uns mesos, Cristina Torrón, il·lustradora va crear Menstruita Power, es va plantejar com hauria actuat a l’edat de la seva filla sabent tot el que sap ara, i es va donar compte de que podia fer molt per ajudar a que la seva petita fos més lliure i apoderada. D’aquesta reflexió i de molt esforç col·lectiu va sortir aquesta Trobada única. Cal destacar la feina d’il·lustració i de disseny multimèdia que ha desenvolupat, que com podeu admirar en la web, on poder trobar un avatar de cadascuna de les participants, i quan cliques en el dibuix vas a la seva historia. No us perdeu el seu vídeo de presentació!.

Totes les expertes subscriurien les paraules de Silvia: “L’educació ha evolucionat molt, igual que les relacions mare i filla, però a les dones encara ens manquem referents i eines per respondre correctament a les nostres nenes i adolescents quan fan preguntes”.

Recordeu que participació és gratuita, pero nomès si us apunteu abans del dillusn 9 de juny . Una vegada es fa la inscripció es pot participar i tenir accés gratuït a les entrevistes, inspiració i eines que totes aquestes dones expertes en sexualitat, menstruació, emocions i feminisme compartiran amb tu .

També es pot consultar aquest videoclip: https://drive.google.com/file/d/1_-Tg15tsjthQGPgNrMU2STEuM8Apegxf/view