L’Associació d’Executives i Conselleres i la Reial Acadèmia d’Enginyeria s’uneixen per a visibilitzar a les dones enginyeres.


El programa Ing-POLS organitza les primeres trobades virtuals que comprendran “píndoles” formatives i tallers impartits per sòcies d’EJe&COM basats en experiències personals Aquesta entitat va cumplr al mes de maig 5 anys (veure la foto de la presidenta Nerea Torres); Mireu l’interessant article sobre el tema, a EJE&COM.
Segun ha publicat AmecoPress.- La Reial Acadèmia d’Enginyeria i l’associació EJE&COM llancen un espai de col·laboració dels seus programes Dona i Enginyeria i ING-PULSO amb dues primeres trobades virtuals. Aquestes trobades reforcen la col·laboració que des de 2016 es duu a terme entre la Reial Acadèmia d’Enginyeria i l’Associació d’Executives i Conselleres.

El programa  ING-PULSO  d’EJE&Com, és un programa, en col·laboració exclusiva amb la Reial Acadèmia d’Enginyeria, que busca fomentar la major presència i visibilitat de dones enginyeres en l’àmbit professional. Les trobades virtuals comprendran “píndoles” formatives i/o tallers impartits per sòcies d’EJE&COM, basats en experiències personals. [Seguir llegint la informació a AMECO PRESS]

Les places per a participar en aquests espais virtuals són limitades pel que per a participar s’ha de contactar amb l’organització de Dona i Enginyeria; EJE &com. podeu escriure a mail de la Directora del programa: Paula Garcia de los Arcos.