Una comedia que sap unir el riure i la emoció del drama. Un film meravellós sobre gent madura que balla i torna a començar.


Quan ‘Lady’ Sandra Abbott (Imelda Staunton)descobreix que el seu marit, amb el qual està casada fa 40 anys, té una aventura amb la seva millor amiga, busca refugi en Bif (Celia Imrie), la seva germana major. Les dues són diametralment diferents. Sandra és un peix fos de l’aigua en comparació de la seva descarada germana que encadena cites sense el més mínim complex.
Sandra necessita provar alguna cosa nou i, de mala gana, deixa que Bif l’arrossegui a la seva classe de ball on a poc a poc comença a trobar el ritme… i l’amor.
En aquesta comèdia moderna, divertida i commovedora, un animat grup de ‘babyboomers’ molt actius i atrevits fan veure a Sandra que la jubilació solament és el començament, i que el divorci podria donar-li una nova oportunitat tant en la vida com en l’amor.
BALLANT LA VIDA està sent un èxit de públic en tots els països on s’estrena. I a Gran Bretanya és la comèdia mes vista de l’any.

Imelda STAUTON, Timothy SPALL, Celia IMRE, David HAYMAN i Joanna LUMLEY protagonitzen aquesta divertida pel·lícula dirigida pel britànic Richard LONCRAINE (Ricardo III, Wimbledon. L’amor està en joc) que estrenarem en cinemes el 20 d’ABRIL.