Espectacle musical amb cantants de gòspel i amb música d’arrel africà.

Betty Akna, Cantant d’origen de Guinea Equatorial, ofereix un concert gratuït al Centre Cívic Navas, a les 19 h, amb el seu Grup de GOSPEL FOR CITY.

Es podrà gaudir d‘un concertl de gòspel -jazz, que fusiona el gòspel amb altres estils musicals actuals. De caràcter enèrgic i urbà, amb cantants i un DJ en una aposta potent a nivell vocal i escènic escènic  és potent però parteix de la senzillesa i del missatge proper que vol transmetre: “El valor de les persones, la  superació personal, la pau i la solidaritat”. Així ho explica ella mateixa: “El Gòspel és va iniciar des del més profund del cor , i es va estendre per pobles i ciutats.  Es cantava gòspel como una manifestació de superació personal, i d’una espiritualitat i una fe en que alguna cosa gran uneix a tots el essers humans. En temps difícils com va ser el període de l’esclavitud africana als Estats Units, grups de persones lluitadores van trobar força per a unir-se i manifestar-se,  a través d’ aquests cants”.

GOSPEL FOR CITY vol difondre ànim, positivisme i unió més enllà de condiciones culturals i socials

Betty Akna, aparta una trajectòria  de molts anys presentant gran concerts, i l’any passat va ser la protagonista  del concert més important de la Festa Major del Poblenou (setembre 2023) és una cantant que ha obtingut  diversos premis internacionals i africans. La seva veu és d’una potència i color admirables, una artista on la fusió musical entre la música d’arrel guineà, el gòspel i el blues  han trobat el seu lloc.

Podeu consultar el concert a la Web del Centre Cívic.  Però com l’aforament és limitat, i  cal inscripció previa, és possible que les entrades esten esgotades.  Sede Món Comunicació, poder facilitar alguna invitació, si  ens comuniqueu la vostra eptició per correu lectrònic, escrivint a Julia López, amoncomunicacio@gmail.com

Mireu l’ultima cançó publicada a Youtube

Reportatge publicat  al Blog de MónComunicació, sobre el concert 2023 al Poblenou:

També podeu consultar el seu Facebook i també Instagram.