Concert a la Festa major, el diumenge 10 de setembre, a la tarda.

Cal destacar la programació  de la Festa Major del Poblenou que s’inicia el  8 de setembre setembre- la participacio per primera vegada  de Betty Akna . A tenir en compte, i apunteu la dada l’agenda.

Us recordem que la seva actuació liderant el grup Gospel For City serà el diumenge 10 de setembre, a les 18h.,  al Parc del Centre del Poblenou (Bac de Roda-Diagonal). El concert d’aquesta artista africana d’origen guineà, reconeguda cantant de jazz, blues i rock, que en aquesta ocasió actua liderant un grup de Gospel, ha estat organitzat per l’Associació Cultural i Social Bac de Roda, amb la col·laboració de Món Comunicació. L’actuació forma part de la Jornada Intercultural: ” Un Poblenou de tots els colors”, que ofereix una programació de tot el dia al parc. Mireu el cartel.  Haurà diversió i gastronomia per a tot tipus de públic. Esperem la vostra assistència!

La cantant i productora Betty Akna és la creadora d’aquest projecte on la fusió del Gòspel amb altres estils musicals, i sumant els balls i és la seva característica principal i li atorga un caràcter urbà i proper. Ha organitzat aquest grup de Gòspel, perquè ser solista d’aquest tipus de corals i grups musicals està en els seus orígens. Segons ella: “El Gòspel va començar des del profund del cor i es va estendre a pobles i ciutats. Els cants tractaven sobre la superació personal i fe en una cosa més gran que ens uneix a tots com a éssers humans. En temps difícils com ho va ser el període de l’esclavitud africana als Estats Units, diverses persones van aconseguir trobar la força i superar-se a través d’aquests cants. Avui dia continuant els reptes i aconseguir aquesta mateixa fortalesa continua sent necessari”.

Betty Akna sap com combinar l’espiritualitat del Gospel amb la música africana, i igual que en altres estils,  la seva forma de cantar és un veritable llenç de colors amb tons ocres, càlids i brillants. El seu estil fusiona la calidesa del jazz, el sentiment del soul i els ritmes africans,  concretament de Guinea Equatorial d’on és originària. Guanyadora a la millor cantant inspiracional africana en els premis AFRIMA 2015, és presidenta d’una associació infantil que utilitza la música com a mitja de reinserció. [+info a SoundCloud]

Mireu més activitats Festes del Poblenou