I aixó es el que han fet a Alacant el 24 d’octubre, a la trobada Girls4Tech, organitzada per una fundació.

El diari Información ho explica a l’article «Ara ja vull ser enginyera», de Sol Gimenez, i amb fotos i vídeo de Pilar Cortés.
Més de 1.200 alumnes assisteixen a «Girls4Tech», una trobada amb Núria Oliver i Njideka Harri, per despertar vocacions tecnològiques en les nenes. La trobada va ser organitzada per laFundación Esperanza Pertusa, de la empresa Gioseppo. Les ponents van confraternitzar a les alumnes assistentes, que provenien del col·legi dels Maristes, i que que van programar robots.

«Sempre m’ha cridat l’atenció la tecnologia que hi ha darrere d’un mòbil, com es programa, els mecanismes que s’utilitzen perquè funcioni. Després d’escoltar les ponents ho tinc clar, vull ser enginyera informàtica. M’han animat molt i crec que és el futur ». Marta Grimaldos, de l’IES Sant Vicent, és una dels més de 1.200 alumnes d’ESO i Batxillerat arribats de tota la província que ahir van assistir a la trobada «Girls4Tech» a l’Auditori Provincial (ADDA). I és el perfecte exemple del que buscava aquesta iniciativa, despertar l’interès de les nenes per les carreres STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques en les seves sigles en anglès). [Continuar llegint a Información]