Gran èxit de l’estrena de l’espectacle com cloenda de la Festa Major de la Minerva.

Unes 800 persones van omplir l’envelat de Calella per gaudir d’aquest magnífic concert.

Cor, orquestra Simfònica i cantants lírics van ser els protagonistes, el dissabte 26, l’últim dia de concerts de la Festa Major de Calella. Es va gaudir  d’aquesta obra en versió concert  a l’envelat del Passeig Maritim. va comptar  amb sis cantants solistes i l’actriu calellenca Dolors Vives, que  com a rapsoda va filar l’argument  entre les cançons.  Els personatges de l’obra van ser protagonitzats per les cantants Silvia Sabater (Francina); Carles Cosias (Eloi); Josep Ramon Cleves  (avi Castellet);  Adria Mas (Baldiret); Laura Coll (Caterineta) i  Jofre Alsina  (Horaci).  Albert Deprius, va dirigir aquesta obra musical, versió de R. Martinez Valls, que va comptar amb el Cor i Orquestra Simfònica Harmonia.

Albert Deprius, tenor i director titular del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia és el director artístic de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, amb una trajectòria de més de 20 anys dalt dels escenaris ha actuat per tot Catalunya, Espanya, Itàlia, França, Cuba, Panamà, Colòmbia, Rússia… ha interpretat diferents rols principals d’òperes com Tosca, Madama Butterfly, La Bohème, Cavalleria Rusticana entre altres i ha dirigit nombrosos concerts simfònics, sarsueles, Gales Líriques…

La Temporada Lírica Ciutat de Calella té el suport de l’Ajuntament de Calella, el Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de diferents empreses locals. El Cor i Orquestra Simfònica Harmonia amb el seu director titular al capdavant, el tenor i director Albert Deprius, són els qui organitzen la Temporada Lírica Ciutat de Calella, que aquest any ha arribat a la 10a edició.

Dins de les temporades líriques s’han dut a terme òperes, sarsueles, operetes, concerts simfònics, gales líriques, com La Traviata, Cavalleria Rusticana, Madama Butterfly, La Viuda Alegre… la 9a Simfonia de Beethoven, la 9a Simfonia de Dvorak (Nou Mon), la 5a Simfonia de Beethoven… En aquesta 10a Temporada s’ha fet La Tabernera del Puerto, el concert Òpera al Parc (concert simfònic-coral, amb tres cantants lírics solistes, 4 cors, l’Orquestra Simfònica Harmonia i un cos de ball dirigits tots per Albert Deprius; la Sarsuela Catalana per excel·lència Cançó d’Amor i de Guerra en versió concert (ahir dins dels actes de la Festa Major de Calella), i a final d’any el Tradicional Concert de Valsos i Polques.

L’espectacle va finalitzar amb el public entusiasmat aplaudint dempeus,  i després cantant tots junts “Els segadors”  

Mirar +info a Facebook

+Info anterior sobre Albert Deprius al Blog: Gala Operística.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]