“Opera al Parc” és un espectacle musical d’òpera i dansa en un escenari a l’aire lliure.

Aquest esdeveniment forma part de la Gala Operística de la 10a Temporada Lírica Ciutat de Calella, i tindrà lloc el  dissabte 31 de juliol al Parc Dalmau de Calella,  a partir de les 21.30 hores. Reserveu entrades, perquè les localitats estan a punt d’esgotar-se.

Els amants de la música i de l’òpera en particular, podran gaudir d’un espectacle únic -dirigit per Albert Deprius– de gran qualitat artística i vocal,  interpretat per grans solistes de renom en el món de la Lírica com Beatrice Jiménez-Marconi (soprano), Laura Vila (Mezzosoprano) i en Toni Marsol com a baríton, acompanyats per més de 100 cantaires de les següents formacions corals: Coral Càrmina, CordHomes d’Osona, Cor Tessàlia, i Cor Harmonia.  L’Orquestra Simfònica Harmonia amb més de 55 músics, sota la batuta de l’Albert Deprius, ens oferirà un concert simfònic-coral dedicat al món de l’òpera amb fragments de La Traviata, Aida, Carmen i El Barber de Sevilla, entre moltes altres. Es podrà gaudir d’obres del repertori operístic internacional de compositors com Verdi, Puccini, Mascagni, Bizet, Rossini, etc.
La dansa també té un paper especial en aquest macro-espectacle. Isa Moren, la prestigiosa directora de dansa, amb el Ballet Arrels, de Barcelona,  ha posat en marxa coreografies adaptades a les obres musicals universals del repertori de la Gala (*).

No us podeu perdre  aquesta gala operística en un entorn incomparable com és el Parc Dalmau. La gala  serà presentada per l’actriu Lloll Bertran. [+info Orquestra i Cor Harmonia]

Albert Deprius, director d’orquestra i reconegut tenor i músic, nascut a Calella, cada any organitza concerts  lírics i sarsueles a la popular sala Mozart, i a l’estiu  dintre del programa d’actuacions Nits d’estiu, posa en escena espectacles, així com diversos concerts. [Podreu consultar +info sobre la seva activitat i la del Cor I Orquestra Harmonia que dirigeix al seu Facebook ]

Cal tenir en compte que les places són limitades i es poden  comprar a la Taquilla de la Sala Mozart ( dimarts, dimecres i dijous de 18h a 20h) o també per Internet a través d’Entrapolis.

També podeu reservar-les per whatsapp al telèfon 690.872.715. Preu d’entrada 20€.

Aquest espectacle compta amb el suport de l’Ajuntament de Calella, que ho ha programat dintre de les Nits d’estiu , al igual que el concert líric “La Bella Napoli” del dissabte  14 d’agost al Far de Calella, en què també cantarà Albert Deprius juntament amb  Josep Buforn [+info , consultar Pdf de la programació:2021ANEC aCalella_programa]

(*) Foto de Lorenzo Fuentes, de la “Dansa de les zingares i els torejadors”, de La Traviata, que també s’escenificarà a l’espectacle.