El dissabte 20 i el diumenge 21 de Gener, de 10h a 20 h, l’Espai Acelobert ha obert les seves portes i ha oferit a un preu simbòlic un munt d’activitats.(*) 

Durant dos dies seguits, l’Espai Acelobert ha obert  les seves portes des de les 10h fins a les 20h, per oferir un munt d’activitats. S’ha pogut gaudir de massatges  -previament concertats- de meditacions i dances col·lectives , així com  de diverses tècniques de benestar. Per aquest nou espai, molt a prop de l’Hospital de Sant Pau,  que ha posat en marxa,  l’editora de la revista Acelobert, Antonia Utrera,  han pasat unas 75 persones ( la majoria dones).  Les que havien reservar amb antelació han pogut gaudir de sessions indvidualitzades.  I tot amb un mòdic preu de 15 euros un dia, i 25 els dos dies.

Cal destacar la bona organització de les jornades, gràcies a la dedicació d’Utrera i de la col·laboració de professionals de primera línia, terapeutes reconeguts del món de les teràpies i de la salut natural, la majoria d’elles provenents de Sant Pau Centre Terapèutic. Destaquem, especialment la sessió de “dansa chamànica liderada per Antonia Utrera,  la coordinadora de l’esdeveniment, que durant una hora van practicar un grup de 9 persones. Tambè han sigut especialment apreciats  els diferents massatges (entre altres ) els de Carmen Gómez (directora del Sant Pau),  Connie Marin i Nuria Alvárez. També van col·laborar la psicòloga  Leonor Fernández i la terapeuta corporal, Olga Requena.  Durant els dos dies, al igual que tots els tractaments practicat, va tenir molt d’èxit,  la sanació amb magnetisme de  Thierry Fabié, que va comentar que tenia el cartell de complet. 

Un grup de participants a la dansa chamànica

[Podeu consultar a  la WEB  les propostes d’aquests dos dies, i la informació sobre els professionals que  van participar.

L’Espai Acelobert  lloga sales i organitza xerrades, tallers i esdeveniments diversos.  L’espai hi és al carrer Indústria, 137-141, entl. 3r, esc D. (Metro Hospital de Sant Pau). Barcelona  · 

(*) Per a mes informació o per visitar l’espai,  podeu escriure al mail  o telefonar al 93 140 10 37 o al  605 813 098