El clàssic de Txèkhov, del Centr0 Dramático Nacional protagonitzat per una actriu excepcional.

Del 10 al  21 d’abril, i en versió d’Ernesto Caballero, a la Gala Gran del TNC, podreu gaudir d’una obra universal de la ma de Carmen Machi. I el dimecres 17 d’abril, Casa Rusia Bacelona us proposa una sessió especial amb descompte i xerrada.

Ofegats pel pes dels deutes, els amos d’una vella hisenda es veuran forçats a subhastar la seva finca, on hi ha un emblemàtic hort de cirerers. El nou comprador serà el fill dels antics serfs, que voldrà convertir la propietat en un complex vacacional. Per tal d’aprofitar bé els terrenys, però, caldrà talar el famós hort dels cirerers. Txèkhov va escriure aquesta «comèdia» poc abans de la revolució russa de 1905, la qual preludiaria les profundes transformacions del país amb la fi del tsarisme. L’obra retrata el declivi de l’aristocràcia i la pèrdua dels antics privilegis, davant la irrupció d’unes noves forces socials que es mostraran alienes a uns valors tradicionals en evident procés de desaparició. [+info]

El dimecres 17 d’abril, aplicant el codi promocional JARDINCASARUSIA a la casella corresponent que es troba en el resum de la compra, els membres i amics de la Fundació Casa Rusia, tindran la possibilitat d’assistir tant a l’obra, com a una activitat prèvia organitzada exclusivament per nosaltres, per només 19,5 €. Aquesta sessió introductòria donarà començament a les 18.00 hores al vestíbul principal del Teatre Nacional de Catalunya, i està pensada perquè els assistents aprofundeixin sobre l’obra i l’espectacle, que començarà a les 19.00. La xerrada serà impartida en castellà per l’ajudant de direcció de muntatge, Nanda Abella, i amb traducció simultània al rus. Mireu +activitats de Casa Rusia a la seva WEB,on podreu trobar, per exemple,  una impressionat exposició sobre les arts escèniques ruses.