Us recomanem les sessions de ‘Cinema Sensorial’ que tindrà lloc a Hearth, el proper dimecres 16 de maig.

Hearth, és un Centre de Benestar i Salut que està al cor de Sarrià, i organitza activitats culturals i de salut. Durant aquest mes de maig, organitza dues sessions de cinema, per a un públic que li interessi a més de visionar una bona pel·lícula poder, entre amics  i experts, debatre i comentar sobre diversos temes que ens afecten a tots i a totes… No us ho perdeu! (*)

El film que se projectarà el dimecres 16 de maig será: “Cisne negro“. Pel·lícula guanyadora de l’Oscar, amb una increïble actuació de Nataly Portman. Es tracta d’una ballarina de ballet que té una relació complexa amb la seva mare, la qual projecta en ella els somnis que no va complir en la seva joventut. La protagonista es veurà en una sèrie d’exigències i dificultats entre les seves expectatives, l’acceptació de si mateixa i la mirada dels altres. Un argument que ens permet observar, reconèixer i reflexionar sobre les nostres ombres, la qual cosa neguem de nosaltres mateixos per així prendre consciència i abraçar aquesta part de tot ésser humà de llum i ombra.

Hearth Integrated Wellbeing (Hearth) és un Centre de Benestar i Salut que està al cor de Sarrià,  i  integra el Departament Clínic Neuros Center de Barcelona, on ofereixen una combinació de teràpies d’eficàcia provada com són el Neurofeedback i el EMDR. A Hearth privilegien el benestar gràcies als beneficis entre ment i cos i ofereixen a més tècniques diverses com són  l’acroioga, la meditació sonora, el mindfulness, perquè les persones usuàries puguin transformar la seva salut i augmentar el seu benestar. “El nostre objectiu- remarca el seu fundador, Sydney Pinoy Peyronnet– és oferir teràpies provades i efectives en un entorn únic i inspirador, que facilita la recuperació del control de la salut i maximitzar la seva creativitat, felicitat i millorar la situació personal.

Aquest Centre que s’ha convertit en lloc de referència de tractaments terapèutics, però també d’activitats de benestar i culturals. Benjo Podlech es psicòleg i terapeuta, i organitza aquestes sessions, que considera que segueixen la filosofia de Pinoy, i del Centre amb el que col·labora, d’oferir activitats interessants i de creixement personal, obertes a la gent del districte. Durant aquest mes de maig, organitza dues sessions de cinema, per a un públic que li interessi a més de visionar una bona pel·lícula poder compartir impressions entre amics  i experts, debatre i comentar sobre diversos temes que ens afecten a tots i a totes…

(*) Trobareu el lloc de la projecció al centre de l’antic barri de Sarrià (Carrer Gresolet 14, planta baixa). Recordeu que les sessions s’inicien a les 8 del vespre i que cal inscriure’s amb antelació, perquè l’aforament és llimitat. Us podeu inscriure: info@hearth.es, o  trucar al telèfon 933283731

[+info sobre les projeccions: Cisne negro: Trailer Youtube.