“Dones en Jazz” va ser un concert molt especial d’Amelia Bernet i  La Labanda que va entusiasmar al públic.

A l’escenari van actuar 8 dones, músiques i cantants que van fer un homenatge únic al Dia internacional de les Dones. Un concert de dones liderat per la reconeguda cantant de jazz Mely Bernet, en que tot el grup en conjunt, així com les cantants individualment i les músiques van tenir un protagonisme molt conjuntat i molt be repartit. La líder del grup només  es va reservar les primeres interpretacions i després va donar pas al grup i a les solistes, amb un repertori amb peces musicals molt reconegudes. Es va fer un recorregut per cançons en les que van jugar amb les veus, blues, jazz i bossa-nova.

Mely Bernet aporta una llarga experiencia de concerts, tant a Barcelona, com a Madrid i altres llocs. Cal recordar que va participar en la festa conmemorativa dels 5 anys de La Independent, a la Bonnemaison. Des de fa anys comparteix la música en directe, amb ensenyament musical i de veu. Com a professora col·labora amb el Taller de Músics, i també en altres escoles.
Podeu consultar la seva experiencia en l’entrevista que li fa Olga Bombardó, al mateix Taller (Mireu Youtube).

El grup  La Labanda es va fundar al 2008, i actualmente es un septet de dones, en el qual les músiques i les cantants que ja són professionals, havent estat algunes alumnes de la mateixa Bernet. Elles són: Michele Faber, pianista; Lidia Garcia, baxista; Abril Sauri, bateria; Yola Catania, jove cantant i bajista  de jazz i musica moderna; Nuria  Martínez,  jove cantant y saxofonista; Sofia Ise,  jove cantant de soul i jazz; i Bruna Lira,  jove cantant i clarinetista.

Mely Bernet, Michele Faber, Nuria Martinez, Lidia Garcia,Yola Catania, Sofía Isa, Abril Sauri i Bruna Lira
Concert, dissabte 7 de març, 20 hores. Casal Bac de Roda, Camí Antic de València, 96-116 ( a prop metro Poblenou)
[Foto de Bernet, de l’entrevista en Taller de Músics]