Trobada realitzada al Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya

S’ha reflexionat sobre les condicions d’accés de les dones al poder directiu, que es troben moltes barreres, com manca de conciliació, poca visibilitat i mínima promoció que dificulten l’accés de la dona a càrrecs de responsabilitat.

Sota el títol “Dones al poder. Què ha de fer una dona d’èxit per arribar on vol” el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya va reunir quatre directives per parlar de quins són els motius principals que fan que sigui més complicat per a les dones accedir als càrrecs de direcció de les empreses al Palau Robert de Barcelona a finals de febrer.

Rosa Romà, degana del Col·legi del Màrqueting va moderar la sessió que va comptar amb la participació d‘Eva Conesa, Partner & ECD de Twoelf; Helena Marzo, directora creativa independent; Xènia Castellà, directora de l’agència de comunicació The Digital Adgency i Patricia Luján, fundadora de School of Feminism.

Rosa Romà va destacar en la presentació que les dones tenen estils diferents de lideratge i habilitats molt valorades en un líder com la creativitat i la perseverança tot i que encara costa que arribin a càrrecs directius. Les ponents van coincidir que l’èxit és una cosa personal i relativa, que els homes no es fan tantes preguntes ni dubten a l’hora d’acceptar un càrrec i que se saben donar visibilitat així com que hi ha una manca de dones referents. Van demanar més solidaritat entre les dones per generar més oportunitats d’ascens per a elles. (Continuar llegint l’article publicat per Nuria Langreo a La Independent.)

(*) Podeu trobar més info sobre la nostra associada; Nuria Langreo a Mon Comunicacio/quisom