Clausura del festival amb un concert de Gospel, el divendres 21.

El 50 festival de Jazz de Barcelona que es va iniciar el 26 d’octubre i es  tancarà el 21 de  desembre  amb el grup de Gospel Charleston Gospel Voices, al Palau de la Música. Es pot considerar que han tingut un gran èxit de públic i crítica, i els organitzadors del festival  han demostrat com cada any que mantenen molt alt el nivell d’actuacions amb una atenció especial al jazz més proper i a una bona selecció internacional.

En aquest festival – i com vam explicar en el nostre anterior reportatge-  les dones han tingut una presència important, tot i que molt reduïda.
Cal recordar que durant aquest mes de desembre queden aquests concert que recomanem no els ho perdeu.

Mariola Membrives la tindrem el dimarts 4 de desembre a Luz de Gas. El divendres 7 torna a Harlem Jazz Club el concert de La Malinche Quinteto, que en la edició de l’any passat van omplir el local de gom  a gom, amb la seva n cançons  mexicanes i el seu ritme i alegria.
El dimecres 12 de desembre, Andrea Motis i Ignasi Terraza ens delectaran al Palau de la Música. Cal destacar que en aquesta edició del Festival Terraza ha rebut un homentge especial, i ha sigut protagonista de 4 concerts + que el ara anunciem. [+info]

També cal tenir en compte el protagonisme que s’està donant a les corals de gospel de mes prestigi del món, com la que veurem en la clausura, o la reconeguda Chicago Mass Choir, que actuarà el dimarts 18 de desembre a Barts, i ja ens ha visitat en altres ocasions a Barcelona. Comprar entrades aquí.

 

 

Mirar reportatge anterior.