Segueixen els millors concerts  del festival d’estiu de Pedralbes.

Des del 7 de juny al 24 de juliol   el Festival Jardins de Pedralbes ofereix una programació del més alt nivell. El primer concert serà el dimarts 7 de juny amb James Blunt;  el dimecres 8 tindrem l’esperat concert de Simply Red, i després vindran Rosario (dijous 9 );  Blaumut (divendres 10 );  Jethro Tull (diumenge 12).

Recomanem especialment els concerts de la segona quincena de juliol (Consultar info) de  Diego el Cigala (dimarts 14); Andres Calamaro (dimecres 15); Patty Smith and Band (dijous 16);  Amic de les Arts (divendres 17); Raphael (dissabte 18); Jessie J, (dimecres 20);   Gilberto Gil (Dijous 21); Tom Jones (dissabte 25) i , Diana Krall (dissabte 23 de juliol). De moment hem destacat aquests concerts, que d’un total dels 30 que s’ofereixen . Cal subratllar que només hi ha 5 dones, però totes elles molt reconegudes, de prestigi internacional que comparteixen cartell del festival amb el retorn de Rosario als escenaris.


La informació sobre tots els concerts es poden consultar a Artistes. Mireu el Video de presentació del Festival a Festival Pedralbes

El Festival Jardins Pedralbes és un projecte de Concert Studio. Es compleixen ja 7 anys del primer Festival Jardins Pedralbes, el festival ha crescut fins a convertir-se en una referència a tota Europa.

Concert Studio també va organitzar el festival Mil·leni 2021

Per aquest mes de maig el Festival Mil·leni 2022, que és l’altre projecte musical de Concert Studio,  que segueix fins el 2023, i es presenta als diversos escenaris de la ciutat,   Ara proposa el concert d’ISUU el dissabte 14 de maig, al Palau de la Música: Destaquem el concert del dissabe 28 de maig de  Paula Matteos , al Razmatazz 3.

Destaquem que el dimecres 4 de maig va tenir lloc l’apoteòsic concert de Maruja Limón, que va entusiasmar al públic que omplia l’Apolo, i que no en van parar de ballar durant tot el concert . Les sis dones del grup,  presentaven nou disc, I es van acompanyar d’artistes invitats, com La Pegatina, i el grup de dones: Que te calles. Així que se’n van ajuntar a l’escenari uns 12 músics i cantants, la majoria dones. Gairebé tothom corejava les cançons de  les dues cantants de  Maruja Limon, moltes de caire feminista, com per exemple: “Machito”. (*Ver Somos Mauja Limón)

Un altre concert que ha tingut un impressionant èxit, ha sigut  Broadway al Liceo.  El concert del divendres 22 d’abril . Un veritable espectacle musical  col·lectiu que va omplir el Liceu en el qual les grans veus del panorama musical, que van  interpretar els millors èxits de Broadway com: Ivan Labanda, Ricky Mata, Diana Roig, Sylvia Parejo, Raquel Jezequel i Elena Gadel. Un espectacle dirigit amb l’humor i talent d’ Àngel Llàcer i Manu Guix.

També cal destacar  l’actuació de la gran cantant mexicana, Julieta Benegas, que  va entusiasmar en la seva tornada a Barcelona -gràcies al festival  Mil·leni 2022,- després de 5 anys. El  Teatre Apolo el 30 de març,  estava a rebosar d’un públic jove entusiasta (hi havien molts compatriotes) que seguien les lletres de les seves cançons, Benegas també va presentar novetats musicals que van  fer gaudir al públic. Creadora de grans èxits històrics com “Limón y Sal”, “Me voy” o “Eres para mí”. Amb una senzilla posada en escena, amb el piano i guitarres, va actuar envoltada de dos músics exquisits.

El festival que, en la seva 23 edició, que es va inaugurar  el dijous 13 de gener amb Barcelona Gipsy Balkan, va aconseguir un èxit excepcional amb el concert dimecres 26 de febrer, de Pablo Milanés, al Palau de la Música, que va entusiasmar al públic amb un recital molt emocionant amb noves i velles creacions.

Altres concerts del Mil·leni que també van ser inoblidables va ser el de Sharon Corr, el dijous  27 de gener, al Barts. Tota una adquisició poder comptar amb  la reeixida cantant, compositora i violinista membre del llegendari grup irlandès The Corrs. Ella va mostrar a Barcelona el seu projecte com a solista.

Un altre concert que va tenir molt d’èxit va ser el de Rigoberta Bandini, el dimecres 23 de febrer. Després guanyar el vot popular per anar al Festival d’Eurovisió, i de la polèmica posterior per no ser escollida malgrat  que la seva cançó era (i és) la favorita.