Barcelona Ballet Project estrena “All of us” el diumenge 3 de juliol  al SAT.

Aquest espectacle s’ha volgut estrenar al SAT de Sant Andreu, que és un local de prestigi de dansa contemporània, a Barcelona. (*)
La Companya BBP– Centre Internacional de Dansa, la van fundar Gino Labate i Emanuela Campiciano, que són els directors artístics, i després de 3 anys, presenten a l’escenari  un homenatge a la feina dels ballarins i ballarines durant aquest temps, amb la posada en escena d’un espai artístic, sobretot dedicat a ells. “En el moment actual hem volgut reflexionar sobre la vulnerabilitat humana, els sentiments d’amor i d’amistat i descobrir els sentiments negatius que moltes vegades caracteritzen la nostra naturalesa i que hem d’aprendre a allunyar de nosaltres”, explica el director Gino Labate.


Per a la directora artística, Emanuela, l’espectacle està dirigit a un públic variat i sense limitació d’edat: “All of us ens dona l’oportunitat de reflexionar sobre la vida, la seva energia i valor a través de l’art de la dansa en l’escenari, en el qual el cos de ball del curs professional de dansa del BBP posa molt amor i passió per a expressar-se dins de cada coreografia única”.

Les coreografies, tal com destaquen els directors artístics, “estan plenes d’energia i de missatges positius, d’amor i confiança en els valors de la vida, per això aconsegueixen la identificació, el consens i l’apreciació, tant per part del públic madur, com dels més joves”.

De la representació gaudiran especialment, les persones que estimen l’art i la dansa, que se sentiran participants d’aquesta funció, artísticament estructurada en un crescendo dinàmic, I podran reflexionar sobre els missatges que transmeten les coreografies, alhora admirar l’habilitat tècnica de tots els cossos de ball, en el que sobresurten tot els ballarins, que assumeixen el protagonisme de diferents coreografies. Cal destacar la participació especial de  Melissa Festa, ex alumna del BBP, i  que actualment  és bailarina al Ballet Des Stadttheaters Bremerhaven (Alemanya). Podeu consultar el programa complet de l’espectacle al PDF22All of us_programaSAT que adjuntem.

Com es pot veure el  repertori, final del programa, es podrà gaudir d’una diversitat de coreografies,  clàsiques, com Giselle, i representades amb dansa contempòrania com Viva Vivaldi,  a les més modernes coreografies de caràcter abstracte inspirades en les geometries arquitectòniques de la ciutat de Barcelona, com un homenatge a les seves espectaculars formes artístiques que ofereixen noves meravelles en canviar de llum, i segons els diferents períodes de l’any, i que han estimulat l’impuls de crear dels artistes a l’escenari.

Per a saber més sobre els directors artístics i coreògrafs Gino Labate i Emanuela Campiciano i sobre els professors de l’escola i Centre Internacional de Dansa, cal consultar la seva pàgina Web

(*) L’espectacle serà el diumenge 3 de juliol, a les 20.30 hores. Es poden comprar entrades a través de la Web del SAT en aquest enllaç,  o a la taquilla del teatre, que hi és al carrer Neopàtria, núm 54.