Cloenda del Festival Mas i Mas, el dimecres 7 al Paralel

El Festival Mas i Mas, ha omplert agost de  de Jazz i  Flamenc Des del 28 de juliol  fins al 10 de setembre tindran lloc uns 150 concerts. S’espera una cloenda tan apoteòsica, al  nou local de l’antic BARTS,  com va ser la inauguració, del  28  juliol al Palau de la Música. Consulteu la info a la  pàgina Web  Després dels gairebe 150 concerts realitzats al Jamboree, a la sala Tarantos i al Moog, el diumenge 4 tindrà lloc una festa especial de Cloenda, anomenada MAS FESTIVAL URBAN;  amb tot un seguit de grups ascendents, i nous que agradaran sobretot als més joves.

El 7 de setembre es podrà gaudir  a la nova sala Paral.lel 62 (antiga sala BARTS) una gran nit de cloenda. Amb el jazz com a element central, però en convivència amb altres músiques. Amb Soweto Kinch, un dels pioners de la UK Jazz Explosion, la banda francesa d’ethio-jazz Arat Kilo, en col·laboració amb el raper nordamericà Mike Ladd i la cantant malinesa Mamani Keita. Un vespre en que coincidiran amb el duo format per el bateria hongarès Gergo Borlaï i el saxofonista Llibert Fortuny, i l’octet de fusió flamenca Oleándole, amb un repertori dedicat a Wayne Shorter. Tambè hi hauran latres grups com els populrs OLEANDOLE, grup de Flemenc Fusió [+info]
la Festa URBAN afegeix nous formats, nous estils, noves tendències que sovint entronquen amb la contemporaneïtat. En aquest sentit, s’han consolidat les actuacions d’artistes de músiques urbanes, el soul, el funk, el hip-hop i l’r’n’b disposen per primer cop d’una jam pròpia.

Apunteu els concerts a la vostra agenda. Aprofiteu i compreu les teves entrades pels concert s que queden fins el 10 de setembre.   

Recomennacions especials 

->Dimecres 10 de agostLas de BaRCELONa. Rita Payés trombó i veu, Eva Fernández saxo i veu, Lucía Fumero piano i veu, Las de Barcelona reuneix a tres talents de les noves fornades del nostre jazz: Eva Fernández i Magalí Datzira, que van iniciar la seva carrera a la pedrera de la Sant Andreu Jazz Band, i Lucía Fumero.

->Divendres 12 d’agost-  Migra. Marta Garrett veu, Irene Reig saxo;  contrabaix, Andreu Pitarch bateria.

->Dissabte 20 agost: Mariola Membrives i Albert Bover, dúo. Jazz avançat, cançó.

->Dissabte 3 i diumenge 4 de setembre: Raphael Wressning& THE SoUL GIFT BAND (amb Gisselle Jacson19h i 20.30h

Als Tarantos el Millor Flamenc

El Flamenc estarà molt bé representat amb diverses funcions en diferents dies als Tarantos:

->Flamenco Dorao,  amb actuacions des del dilluns 1 a. diumenge 7 d’agost :  +info

-> Salvajeria, del dilluns 8 al diuemnge 14 d’agost.  +info.

Comprar entrades, a Proticketing:

Consultar Pdf de la programació 22mMasimasDossier CAT