Isa Moren durà a terme un projecte de dansa per a nens i adolescents, a Philagora, Burkina Faso.

La dansa que es fa a Sant Martí (Barcelona) hi serà a Burkina Faso, a través de la fundadora del Petit Ballet de Barcelona,   ha organitzat un programa de cooperació amb la Lycée Philagora, a Ouagadougou, capital d’aquest pais africà, per a l’última setmana d’aquest mes d’agost. 
En aquest projecte que es desenvoluparà del 20 al 29 d’agost, i que comptará amb 70 nens i nenes que coneixerem i apreneren diverses coreografies que ha preparat Isa Moren, col·labora amb l’ONG, Sini Nyassigui (Per a un futur millor) a Burkina. Moren  durant molts anys ha desenvolupat un programa d’educació per a nens i adolescents en una escola on alguns nens i adolescents estudien amb beques, i tenen garantits dos àpats al dia gràcies al programa d’apadrinament. Dirigeix l’escola Soleymane Bamba. 

Isa Moren, directora de l’escola i del Petit Ballet, coreògrafa i creadora dels espectacles que estrena des de fa molts anys aquesta companyia, viatjarà a aquest país africà amb el ballarí i coreògraf  Joan Manuel Quiles.  Un cop allà, duran a terme un programa formatiu de 8 dies, en la qual hi participaran uns 70 estudiants seleccionats. Serà un “stage” intensiu, amb”  tallers basats en la dansa clàssica, tradicional, contemporània  i de noves tendències. Moren i Quiles, proporcionaran als participants els coneixements bàsics de la dansa a través del moviment, i coneixedors del  ritme innat que tenen els africans  des que neixen,  la formació partirà de les seves pròpies arrels per arribar a un fecund intercanvi entre els diferents estils de dansa [+info a santmartiambveudedona.cat]