El dijous 17 d’agost tindrà lloc un espectacle especial al Castell de Montsonis.

“Les 7 pomes de Ferran Aixalà” serà l’espectacle, que a partir de les 22 hores tindrà lloc a l’esplanada del castell de Montsonis. Podreu gaudir del diverti monòleg d’aquest presentador, actor i showman. Després haurà cava. I  partir de les 23 hores podreu participar en la sessió de Swing amb classe oberta, que tindrà lloc a la plaça. Aquesta celebració  coincideix  amb la festa major de Montsonis,.

D’altra banda, és molt recomanable  quedar-se per uns dies a una de les cases rurals del poble. Podreu trovar +informació a Cases Rurals Montsonis.

Els concerts d’aquesta edició es van iniciar el 21 de juliol a Mequinensa, i acabaran el  dissabte 15 de setembre a la Pobla de Claramunt, Podeu gaudir de concerts durant tot l’estiu, a Cornellà de Llobregat (26 de juliol); Castellet (27 de juliol); Castellterçol (28 de juliol), Formós, a Balaguer (10 d’agost), Milmanda, a Vinbodí (11 d’agost)  Montsonis ( 17 d’agost) i La Pobla de Claramunt. Consulteu el programa al PDF, amb tota la programació d’aquesta edició.

La Fundació Privada Castells Culturals de Catalunya realitza una sèrie d’activitats amb el fi de donar a conèixer i dotar de sostenibilitat econòmica, a aquest important patrimoni que formen els Castells Catalans. Dins d’aquestes activitats, organitza el Cicle “Música als Castells”, un cicle de concerts que tradicionalment recorre les Comarques Catalanes utilitzant com a escenaris als Castells Medievals.

També podeu consultar +info sobre el Concert de Divadams al Castell de Mequinensa.