Gemma Julià i la seva germana Tessa, tornaran a representar “Equilibris” el 2 i el 3  de març. A La Lleialtat Santsenca, i a Canet de Mar. No us ho perdeu!  (*)

Equilibris, un monòleg que descobreix el recorregut íntim d’una dona fins a convertir-se en mare d’acollida, es una producció  de la Cia La Prodigiosa, idea de les germanes Julià, dirigida per Marta Momblant Ribas, que interpreta amgistralent Gemma Julià, que reviu l’experiència d’una dona que, empesa per un desig profund covat durant molt temps, als volts de la cinquantena decideix acollir un infant. Des dels primers tràmits burocràtics per ser “validada” legalment, al primer any de convivència amb un infant que té una història,i aconssegueix caminar per una corda fluixa immersa en un procés que la capgira. [Mirar +info al Centre Cívic  Guinardó ].

((*) Divendres 2 de març a les 20h. a LA LLEIALTAT SANTSENCA Carrer Olzinelles, 31 Metro: Plaça de Sants Taquilla inversa / reserves@lleialtat.cat,  93 7065254
I dissabte, 3 de març, a les 18h. a CANET DE MAR Teatre del Centru. C/Eusebi Golart,16 Entrada lliure

L’escenari recrea un gran teler on la Neus fila i desfila la seva trajectòria vital entorn la parella i la maternitat. L’empeny l’anhel de compartir amb la seva mare, absent, el que mai haurien imaginat; la manera com ha esdevingut mare ella mateixa.
Descobrim, des de l’humor, com la protagonista, desmunta els valors tradicionals amb els que va ser educada (l’ideal de parella i família) i decideix ser o
fer de lloca: covar el pollet d’una altra gallina mentre ella no el pot covar.