Isabel Segura presenta el seu llibre sobre l’Historia del feminisme a la ciutat, a la llibreria Pròleg.

Amb la sala de presentación de Llibreria Pròleg,  a rebosar es va presentar el día 30 de gener, l’últim llibre de Segura, que és un recorregut textual i en imatges sobre como es va viure el femnisme des dels seus inicis, sobre to a Barcelona, on es va viure als anys setanta i vuitanta una explosió de llibertat. Les feministes van irrompre als carrers i espais públics de la ciutat per alçar la seva veu. Amb la seva presència col·lectiva al carrer, les dones van començar a crear espais de participació i debat. És la història d’una lluita que es va iniciar en el  postfranquisme i que arriba fins a l’actualitat.

La presentació d’aquest llibre clau d’aquesta historiadora, va ser a càrrec de la consellera de regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Peréz, que va presentar a a l’autora- que aporta una llarga trajectoria de publicacions diverses, sobretot de dones a la ciutat, li va fer alguna pregunta i va donar la paraula a les feministes “històriques”, i també  a les mes joves:
Totes van valorar el  llibrecom imprescindible, i molt recomanable per entendre d’on venen moltes de les reivindicacions feministes que encara es mantenen tants anys després. El llibre que ha publicat l’Ajuntament de BCN, ho podreu trobara Proleg i a ltres llibreries:
[Mireu +info sobre el llibre a BCNdigital.]

D’altra banda cal destacar que le dijous  10 de gener es va fer la descoberta d’un faristol de memòria de LaSal, bar-biblioteca feminista i edicions de les dones, al carrer Riereta 8. Aquest  faristol de memòria recordarà LaSal, un espai al carrer Riereta del Raval, que va acollir un dels