A Swingmaniacs trobareu classes, festes i moltes mogudes

L’any 2019 s’ha iniciat amb el lideratge de les escoles de Swingmaniacs, que dirigeix Jana Grulichová,  que te la seu central al barri de Gràcia-Sagrada Família, i te obertes escoles  a altres barris de la ciutat, com al Poblenou, que es una escola molt activa en programar activitats. Cal destacar el Festival Swing Explosion del 23 de febrer. (*)

L’Escola de Gràcia tambe ofereix moltes mogudes. Mireu la seva agenda, i por exemple, trobareu  la Festa del Carnaval, del divendres 15 de febrer, la  Super Jam temàtica “Black and White”!, amb sales de Lindy Hop, Balboa, Blues i Rock and Roll! . Cal venir vestit els colors de la foto i et podràs emportar un premi!. El proper dissabte 2 de març podeu participar el 2 de març, a la Rua de Carnaval de Gràcia 2019! Teniu temps d’apuntar-vos ‘hi fins el 18 de febrer omplint aquest formulari.

A més us ofereixem continues  sessions de Jam i moltes festes. També classes obertes , Cursos Intensius.  i tallers d’extensions de diferents balls, lindy hoop , Balboa, blues i rock &Roll…

No us  perdeu la Swing Explosion al Poblenou!

(*)La Escola del Poblenou, organitza el dissabte 23 de febrer una Swing Explosion, que s’iniciarà el divendres a al Nau de Papel, i continuarà el dissabte, a partir de les 8 de la tarda amb una festa  al  Casino  la Aliança del Poblenou, amb 5 hores de ball seguides, classes amb parelles internaiconals  concert en directe amb Doc Scalon’s International All Stars, exhibicions, etc.  [+info].

(*) info@swingmaniacs.com · 931 876 985 · Carrer Roger de Flor, 293 – 08025 Barcelona .

I per conèixer totes les convocatories i mogudes de swing, apuntat a BCNswing i consulta la seva WEB.