Del 16 al 20 tindrà lloc el primer festival que reunirà els artistes i espectacles més exitosos del moment.

L’humor també és cultura! Amb aquesta premissa es defensa In Risus, el primer festival d’humor de Barcelona promogut per MPC (agència de management d’artistes d’humor) i el festival de música Cruïlla, que des del 2019 incorpora la comèdia a la seva programació gràcies a la mateixa MPC.
Elles, també hi seran protagonistes d’aquest festival. El 18/3, Ana Morgade i Charo López, dues feministes que ens divertiran  al Teatre Borrás.
El 18/3 Paula Arcila i Ana Maria Simón tenen molt clar que, a la vida, està “Permitido equivocarse”, i així ho defensaran a La 9 del Bosque
El 19· Jéssika Rojano y Sil de Castro presenten “Calladitas estais mas guapas”, al Aquitania Teatre.

També el 19/3, podreu veure “Experimentos caseros”, amb la Natalia i el Miden, a l’Apolo 1 (El 20/3 es presenta “Puedo hablar?” amb les XXL, al Teatre Apolo.

Del 16 al 20 de març, Barcelona s’omplirà de més de 40 espectacles en 12 espais diferents de la ciutat. Les dones humoristes-malgrat que en minoria- participen en 8 espectacles, en solitari o formen part de diversos grups.  El 16/03 al Teatre del Raval s’hi faran les sessions de Comèdia KM. 0 by Tomàs Fuentes, guionista i humorista que s’ha encarregat de la selecció de còmics per Cruïlla Comedy aquests anys. La Revista Mongolia es presenta el 17/3 al Barts, i compta amb l’humor negre de Silvia Sparks ;

Trobareu actuacions en diferents formats: per exemple, n’hi haurà en què podreu veure espectacles d’un sol humorista, com és el cas de Guillem Estadella amb Quin pollastre (Sala Golem’s, 17/03), Marc Sarrats amb Alta flipamenta (Sala BARTS, 17/03), David Fernández amb No estoy bien (Aquitània Teatre, 18/03) o Txabi Franquesa amb Escocía (Jove Teatre Regina, 19/03).  Finalment, també hi haurà alguns espectacles que ja tenen un circuit a la ciutat i que portaran a diversos còmics i còmiques, com són  Vermunólogos (Cafè Teatre Llantiol, 20/03).
El festival tancarà amb una actuació de La Banda de Late Motiv (Sala Apolo 2, 20/03), el late show que fins ara presentava Andreu Buenafuente.

El preu de les entrades oscil·la entre els 14 i els 36 euros, segons l’espectacle. Per descobrir tots els que ha programat In Risus, consulteu el web del festival.

[Podeu veure el reportatge sobre l’estrena del Festival emès a TV3, a Tot es Mou. ]