Aconsellem que mireu un documental que denuncia el funcionament de l’Estat, sobretot per qui respecta a autopistes i carreteres. Una forma corrupció de la qual encara no s’ha parlat massa. No et perdis la propera presentació!

Interès d’Estat, en rutaés un  documental on es destapen les vergonyes del funcionament de l’Estat espanyol, i fa un recorregut per diferents llocs, Catalunya, País Valencià, Andalussia , i per suposat,  tambè el centre i el nord, on hi ha moltes autopistes fallides al voltant de Madrid. Víes gratuïtes sense transit que paguen entre tots.
El documental aprofundeix sobre el terreny parlant amb experts fa moltes preguntes. Per què es construeixen autopistes que no van enlloc? Perquè el corredor mediterrani passarà per Madrid? Qui comanda en realitat a Espanya i controla on van els diners? Com funcionen els poders de l’Estat? Quin paper té Catalunya? I el País Valencià i les Illes? Un viatge per Barcelona, València, Ciudad Real, Toledo, Madrid i Valladolid. Els experts de diversos àmbits donem  respostes a totes aquestes preguntes que condicionen la nostra vida diària. Respostes i demandes que l’administració central no escolta. El documental basat en el capítol 4 del llibre “Interès d’Estat”, d’Albert Pont, i dirigit per Pere Sánchez, Responsable creatiu d’Alvent Produccions, ha sigut posible gràcies a les donacions del Verkami. Mireu el vídeo a Youtube.

SONY DSC

Aquest documental es podrà veure a Sabadell, el  dimarts dia 26, a les 8 del vespre a la plaça de la Creu Alta, David Fernández, i  vicepresident i el vicepresident del Centre Català de Negocis (CCN) que ens presentarà el documental produït gràcies al suport econòmic d’una colla de mecenes. El documental de denúncia,  forma part de la campanya pel Sí del CCN i destapa les vergonyes del funcionament de l’Estat espanyol.[+info]

Tambè recomanem que consulteu les raons del SI a l’Indepèndencia del  CCatalaNegocis