Dintre del cicle Concerts de Jazz a Barcelona, al Jamboree, el 5 i 6 de setembre, va tenir  lloc un concert d’Andrea Motis, i el dimarts 12, d’Eva Fernández.

Joan Chamorro & Andrea Motis al Jamboree jazz club de Barcelona.Joan Chamorro, fundador i director de Sant Andreu Jazz Band, mestre i descubridor de moltes figures joves del jazz, va presentar a  lesdues joves cantants i instrumentistes de Jazz, Andrea Motis, i Eva Fernàndez, que han passat de ser promeses del nou jazz, a artistes de primer nivell, molt solicitades.  [mireu l’ Agenda completa de Mas i Mas ]

Joan Chamorro contrabaix i veu, Andrea Motis veu, saxo, trompeta, Josep Traver guitarra, Ignasi Terraza piano, Esteve Pi bateria.

La nova temporada del Jamboree inaugura les sessions del dimarts amb la sèrie ‘Joan Chamorro presenta…’ i s’enceta aquest dimarts i dimecres amb la revisió del disc que va presentar Andrea Motis en societat. L’any 2010 el músic i mestre Joan Chamorro descobria al món una nova veu, la d’una jove cantant, trompetista i saxofonista que s’estava formant a les files de la Sant Andreu Jazz Band. Tenia només 15 anys i es deia Andrea Motis. Set anys després s’ha convertit en la primera artista de jazz de la península que ha gravat un disc pel segell Impulse! (“Emotional Dance”) i el seu nom figura en el cartell dels festivals i clubs de jazz de més prestigi arreu del món. Aquestes seran dues nits molt especials en què es reviurà el repertori i l’essència d’aquell disc iniciàtic.

(*) Concert d’Andrea Motis: Dimarts 4 i dimecres 6, a les 20 hores [+info]
Concert d’Eva Fernández: dimarts 12, 20 hores [+info]

Jamboree Plaça Reial 17  Barcelona  Tel. 93 319 17 89