Són unes 200 cançons no masclistes que es poden escoltar a travès de llistes de reproducció per Internet.

Així ho explica Pedro Gorospe, des de Vitoria, a Verne: “Si vols ballar i cantar fins a l’alba, l’Institut Basc de la Dona proposa aquestes cançons no sexistes”. 
La llista de 200 cançons no sexistes per a les festes d’estiu es pot escoltar en Spotify.
L’Institut Basc de la Dona, Emakunde, ha elaborat una llista de 200 cançons no sexistes. Són temes de diferents estils, ritmes, autors i idiomes en els quals es mostra a les dones lluny dels estereotips que imposen certes modes i de qualsevol tipus de llenguatge sexista, subratllant el seu apoderament davant qualsevol tipus de submissió. L’ha penjat en Spotify perquè els bars i locals festius que vulguin acollir-se a la campanya tirin d’elles durant les 24 hores del día[L’article segueix a Verne]

La llista es pot localitzar a Spotify baix el nom de Beldur Barik (Sense por) i tambè a la página web del mateix nom. Propossa ballar amb Bebe (Ella), Lady Gaga y Beyonce (Telephone), Zaz (Je veux), Fugazi (Suggestion), Maixa eta Ixiar (Emakume jaio nintzen), Tremenda Jauria (Tú no eres mi papi), Calle 13 (Atrévete-te-te) y Amparo Sánchez , amb Alma de Cantaora, a més d’altres 192 cançons de diferents ritmes i estils.