Jornada organitzada per la Fundació Factor Humà amb  col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia i Barcelona Activa.

En aquesta jornada que tindrà lloc el proper dijous 26 d’abril, de les 9 h. a les 11.30 h, a l’Auditori de Barcelona Activa s’abordarà com, a través de les polítiques d’igualtat i equitat, les organitzacions guanyen competitivitat, tant gestionat el talent lliure de biaix, com introduint la perspectiva de gènere. Així com també, es donaran a conèixer les iniciatives que tenen com a principal objectiu treballar la igualtat de forma transversal i posar de relleu la importància i la urgència que les dones ocupin la meitat de l’espai en els llocs de decisió.

Com a ponents destaquen la participació de: Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa; Mar Gaya, consultora especialitzada en igualtat de gènere; Gemma Calvet, directora de l’Agència de Transparència de l’AMB; Victòria-Eugènia Martínez Fraile, directora d’Equitat d’AGBAR; Tomàs Llompart, director de l’Àrea de Desenvolupament de Servei a Suara Cooperativa; Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona iJuliana Vilert, presidenta de la Fundació Factor Humà.

Jornada adreçada a qualsevol persona interessada en aquest tema. L’equitat i la igualtat de dones i homes és un tema social en el què sembla que el col·lectiu masculí no se sent interpel·lat. És del tot necessària la implicació de la societat i especialment la dels homes, ja que són el 50% del total.

Trobareu el programa de la jornada gratuïta, i més informació en el següent link. cal apuntar-se amb antelació.
(*) Auditori de Barcelona Activa C/ Llacuna 162-164, Barcelona. Barcelona.