El moviment feminista, de salut  i veïnal vol expresar el seu model de ciutat, en unes jornades a les Cotxeres de Sants

Les jornades seran  el 22, 25 i 26 de maig de 2018 al Centre Cívic Cotxeres de Sants – Centre Social de Sants  ,  i també  tindrà lloc un documental als  Cinemes Verdi ( Dimarts 22 de maig. Cinemes Verdi  19h .- Documental «Ciutats Vivibles», amb l’equip de Contrast).

La Taula de debat s’anomena .” Fem ciutats des del món veïnal. amb AAVV”. [+info ]

ciutatsvivibles mg3
Sentir la ciutat, pensar-la, viure-la i transformar-la des del sosteniment de la vida. Empoderar-se individualment i col·lectivament; fomentar xarxes i transferència d’experiències i coneixements entre moviment feminista i entitats d’àmbit veïnal; difondre la perspectiva feminista; i contribuir a aflorar la diversitat de formes de viure, moure’s i sentir el territori. Tot això ens proposa Entrepobles-Entrepueblos.  posant en relació diverses ciutats de Catalunya i de Llatinoamèrica en aquestes Jornades Internacionals.

Fer visibles i referencials les pràctiques feministes, també en espais mixtes, especialment en un moviment veïnal ple de dones, que a través de la construcció col·lectiva transformen l’entorn.

Donar la centralitat als plantejaments feministes i ecologistes per una nova ciutadania (la cuidadania), és el plantejament que es proposa: ” Omplim els nostres ulls de la diversitat que ens habita, i aboquem-la sobre la ciutat”.

Amb la Xarxa de Dones per la Salut, se celebrarà el Dia Internacional d’Acció per la Salut de la Dona. El 1988, a proposta de la “Red de Salud de las Mujeres Latinoamericanas y del Caribe, RSMLAC”, es va celebrar el primer 28 de Maig com a dia d’acció global per la salut integral de les dones, pels drets sexuals i els drets reproductius, considerant el cos com un territori d’autonomia i llibertat.

Més informació 

Inscripció Jornades Internacionals.