Dijous 4 de juliol eCercle Tecnològic de Catalunya  organitza esmorzar-networking, a l’espai Movistar de plaça Catalunya.

La sessió, titulada “La propera revolució digital: les dones TIC” posarà l’accent en detectar els factors que estan al darrera de la decisió de les nenes i dones joves a triar altres carreres abans que les tecnològiques i analitzarem les possibles causes i sobretot, les conseqüències de tenir poques dones en l’àmbit laboral digital i tecnològic. A més, abordarem temes clau sobre què podem fer des de l’àmbit acadèmic, des de les associacions, des de l’empresa i des de l’administració per fomentar el talent tecnològic des de les escoles i centres de formació, perquè les nenes coneguin també aquests estudis per fomentar noves sortides laborals. I escoltarem què en pensa de tot plegat el talent jove  que ha d’obrir-se camí en àmbits laborals encara dominats per homes on les dones que hi ha no solen ocupar llocs de direcció. Per posar llum en aquest punt, compatrem amb una representant de dona directiva en una empresa del sector TIC qui ens explicarà com ha estat el seu recorregut professional fins arribar a la seva posició actual. Al pricipi de l’acte es presentarà Barcelona Digital Talent.

Al final de l’acte hi haurà temps per al debat i per extraure conclusions que ens ajudin a identificar els punts clau que cal aplicar per introduir les dones en el sector tecnològic. [+info]

La taula de debat compatarà amb les següents ponents :

Organitza Cercle Tecnològic de Catalunya CTecno i Barcelona Digital Talent. Amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.
Espai Movistar Centre. Plaça Catalunya.  consultar Agenda.