A la nova seu de Spaces al Port Olímpic es presenta aquesta coperativa com  exemple d’empresa saludable.

En el proper 22@Breakfast, el dijous 11 de juliol a Spaces Port Olímpic  (de 8,30 a 10 del matí) coneixerem una empresa saludable del 22@, Suara Cooperativa, a través de Mireia Sanglas, que a partir del seu laboratori d’innovació social, el SuaraLab, impulsa iniciatives com el Deixa’t Cuidar.

Jordi Picas, director d’innovació a Suara Cooperativa, ens presentarà el SuaraLab, un laboratori d’Innovació social que afavoreix tota l’activitat que actualment s’està generant, per crear iniciatives que s’inspirin en els reptes de l’organització i posar a treballar a la mateixa taula emprenedors/es interns i startups. [+info]

Una d’aquestes iniciatives és el servei de fisioteràpia i activitats saludables Deixa’t Cuidar. La seva directora, Mireia Sanglas, ens explicarà aquesta proposta innovadora i arriscada  que consisteix en oferir activitats i serveis que impacten en els hàbits de vida saludable.

22@Network organitzaen l’esdeveniment i us demana que  que no us perdeu ni un detall, perquè molt aviat 22@Network participarà en el Deixa’t Cuidar, oferint aquestes activitats i serveis a tots els treballadors de les empreses 22@!  Per inscriuren’s aqui.

PROGRAMA

8.30h     Networking Breakfast

9.00h     Presentació del 22@Breakfast núm.142 – Membre de la Junta Directiva 22@Network

9.10h     Update – Jordi Picas, director d’Innovació a Suara Cooperativa

Cooperació amb l’ecosistema startup. Oportunitats de transformació social i digital

9.30h       Innovador del mes – Mireia Sanglas, Directora del programa Deixa’t Cuidar de Suara Cooperativa